Sommer køkkenhave plantning for det sydlige Californien

October 27

Sommer køkkenhave plantning for det sydlige Californien

Det sydlige Californien falder ind under U.S. afdeling i landbrug hårdførhed Zone 9 Zone 11, og har nogle af de varmeste, tørreste vejr i nationen. De lange, varme somre i denne region gøre vegetabilsk og frugtavl ligetil, og kan betyde hele året vokser for omhyggelig gartnere. Køkkenhaver trives bedst i sommer, men selv i denne region, og endda hele året haver bør starte med forår og sommer beplantninger.

Site

En af de første aspekter for at bygge et hjem haven forbereder sig på webstedet. Find et websted, hvor du har 15 til 20 fod af voksende plads, en selv voksende overflade, hurtig dræning og mindst seks timer i solen hver dag. I varmen i det sydlige Californien sommertiden accepteres nogle lys eller dappled skygge.

Jord Prep

Det sydlige Californien har en bred vifte af jordtyper fra rocky, dårlig jord til ler eller sand. Alle jord er bedst med ændringsforslag før vegetabilsk vokser, selv, da grøntsager har brug for dyb, løs, rig og fugtige jord. Grave i top 10 til 12 inches af jord i dit websted og bland 5 til 6 inches af organisk kompost i den dyrkede jord for ernæring, dræning og fugt. Tilføje afbalanceret eller starter gødning til toppen 2 inches af jord til at øge ernæring for nye anlæg.

Foråret plantning

Foråret plantning for en sommer køkkenhave bør finde sted omkring den sidste frost i år. Denne timing spænder fra begyndelsen af februar i Los Angeles til slutningen af marts i San Diego-området. Plante frost-hardy veggies såsom asparges, broccoli, rødbeder, blomkål, purløg, fennikel, porrer, løg, ærter, kartofler og roer før den sidste frost, og alle andre summertime veggies, efter sidst frost elevatorer.

Sommer plantning

Plante grøntsager hele sommeren til at vedligeholde din vegetabilsk høst gennem vækstsæsonen. Fokus på veggies, at gør godt med varm-sæsonen starter for disse beplantninger, herunder tomater, bønner, squash, majs, agurker, peber og gulerødder. Ophøre med plantning to måneder før den første frost til give alle planter tid til at vokse til modenhed og bære frugt, før efteråret ankommer. Plante ved begyndelsen af September i San Diego og begyndelsen af oktober i Los Angeles.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com