Sommerfugl soveværelse idéer

April 12

Sommerfugl soveværelse idéer

Skræddersy indretningen af et soveværelse til at matche smagen af den person, der vil leve i det kan gøre rummet meget sjovere for beboeren. En enkelt ung professionel kan ønsker et sofistikeret og elegant look; en teenage dreng, en sjov sport tema; en pige, en smuk sommerfugl værelse.

Vægge

Muligheder for hvad de skal gøre med væggene er mange. Udbudt sommerfugl tapet. Gøre en sommerfugl mønster eller motiv på væggene. En ældre barn, hænge indrammede samlinger af sommerfugle på væggene eller ved at male en stor sommerfugl på en accent væg. Til et yngre barn, hænge håndværk sommerfugle eller male store tegneserie sommerfugle på væggene. Eller bruge en sommerfugl print i værelse accenter og male matchende eller tilsvarende farver på væggene. En anden god mulighed er en vægmaleri, som kan være fin til en pige i alle aldre. Indarbejde en sommerfugl eller flere, blomster, feer, muslingeskaller, træer eller hvad hun ønsker.

Møbler

Besøg børneafdeling i boligindretningsprodukter butikker at kigge efter sommerfugl møbler. Eller find møbler du vil, dem få dem til at passe dit tema ved at sætte sommerfugle på dem. Dette er et sjovt projekt for forælder og barn at gøre sammen. Du kan bruge paint, klistermærker, stencils, billeder og lignende. Denne teknik også kommer praktisk, hvis du har flere forkerte stykker af traditionelt møbler, som du har brug for at koordinere.

Tekstiler

Der er et endeløst udvalg af sommerfugl sengetøj og gardin sæt online og i butikkerne. Eller hvis du sy-skrå, købe sommerfugl stof og gøre dem selv. Og glem ikke andre stoffer i soveværelset: du kan bruge sommerfugl tema på tæpper og tæpper, kast og accent puder i sengen, og endda lampeskærme og slipcovers. En færdig, put-sammen look, skal du sørge for alle de farver og stilarter af tekstiler og møbler balance godt med mur behandling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com