Sommerhus badeværelse farver

May 19

Sommerhus stil udsmykning er indbydende og råder over en vis charme. Decor bør ikke anderledes, når du udsmykning et sommerhus badeværelse. Mens du ikke kan se dit badeværelse som et værelse, der kan afspejle enhver stil, så tro om igen. En måde at skabe den stemning, du går efter i dit badeværelse er at vælge den rigtige farvepalet. Med hytte-stil har du flere muligheder, der vil opfriske ethvert badeværelse.

Hvid

Hvid kan synes at være en steril farve til badeværelset, men nøglen til at arbejde med det, så det virker kedeligt er at bruge forskellige teksturer i hele lokalet. Vælg en fluffy hvide tæppe til gulvet og en blød strømmende bomuld eller blonde til vindue behandlinger. Hænge tyk og tørstige håndklæder fra håndklæde stænger, og placere hvide stearinlys og barer af sæbe rundt for et tiltalende udseende. Hvid giver værelserne en sprøde og luftige fornemmelse, så tekstur vil kun øge dit sommerhus indretning.

Neutrale farver

Neutrale farver supplere cottage stil, fordi de er let for øjnene, og de skaber en hyggelig stemning. Neutrale farver arbejde for at forbedre de andre farver i dit værelse. Off-White, creme beige og tan arbejde med mange farver, giver dig frihed til at indarbejde steder af farve uden overvældende dit badeværelse. Hvis du går med en neutral farve på væggene, du kan dekorere med lys, blomster prints og kontrol for et look, der føler sig trukket sammen. Hænge en blomstret badeforhæng, og bruge tæpper og håndklæder med kontrol og striber i de samme farver.

Dæmpede farver

Mange sommerhuse indarbejde dæmpede farver, fordi de fastholder afslappet stemning sommerhus ejere ønsker. Støvet rosa og lyseblå nuancer af grøn er glædeligt, at et sommerhus palet, så længe de ikke er alt for fed. Green er kendt for at bringe energi i værelser og vil lyse værelser med lille eller få windows. Vælg sun-blegede farver, når de søger efter de rigtige nuancer. Holde den samme skygge hele dit badeværelse. Hvis du går med en dæmpet farve på væggene, holde det samme look med vindue behandlinger og tæpper. Kombinere farver, der arbejder med din indretning, men ikke blande en skinnende metallic sølv med en blød, dæmpede grå.

Nuancer af blå

Blå leveres i mange nuancer, der forbedrer sommerhus look. Fra turkis til periwinkle at pulveret blå tilføje flere nuancer af blå charme til sommerhus temaer. Kontrol, striber og blomsterprint i blå vil gøre dit badeværelse føle sig rolig og hyggelig. Med blå farver på væggene er du fri til at gå med blid hvide blonder til en blød look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com