Sommerhus maleri ideer til en pige værelse

January 31

Cottages opstod i Europa i middelalderen. Traditionelle Sommerhuse er normalt lavet af gips, undertiden med log træ eller sten indlejret i det. og delvist udsat. Tømmer spær er oftest fuldt eksponeret for at øge sommerhus ligheden. I moderne tider, sommerhus design idé har ændret sig til at indarbejde moderne bekvemmeligheder og at henvise til et hyggeligt og landligt hjem.

Haven landskab

Skabe udseendet af en blomstrende haven af maleri funktioner på væggene. Start med at tegne et billede af din have design. Hvis væggene er gips, prime dem før maleri. Brug en tonet primer til at matche grundfarven. Male grundfarve med en solrig gule. Male ivy til at se ud som om det vokser op på væggene. Omfatte store roser og høje buske. Male træer fyldt med modne frugter. Tilføje oplysninger om bier og andre haven skabninger. Male et plankeværk med en åben port som en kant rundt i lokalet. Bruge rigtige planter i rummet til accent haven.

Fairyland

Male en udendørs scene med et slot i afstand til din lille pige værelse. Male feer gør gode gerninger og ydelse ønsker; for eksempel Vis feer rørende en frø og hjælper den til at spire blade. En anden god gerning vil fodre en baby dyr. En ønske-ydelse scene kunne indslag en Tandfe udveksle en tand med mønter.

Pandekagehuset

Traditionelle Sommerhuse er den typiske stil, folk bruger til at oprette Honningkage huse. Opret dette ser på de indvendige vægge af en piges værelse af maleri billeder som slikkepinde, lakrids, tyggegummi og andet slik til repræsenterer dele af huset. For eksempel kan en række af slikkepinde malet fra jorden op, 3 fod høj ligner wainscoting. Cookies eller slik kunne blive malet som en trim omkring vinduer og døre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com