Sommerhus maling farver

August 12

Sommerhus maling farver

Sommerhus stil udsmykning kombinerer lette og luftige rum med en varm og hyggelig atmosfære. Afslappede og komfortable, indrettet i hytte-stil er indbydende for beboere og gæster. En af de centrale elementer for at opnå den hytte føler er de farver, du vælger, især for vægge, der fungerer som baggrund til din indstilling.

Hvid

Den hurtigste måde at opnå denne lyse, luftige og lyse fornemmelsen af et sommerhus er til at lysne op vægge med lyse maling. Hvis du ønsker plads til at have en varm føler for det, gå med neutrale nuancer af cremet off-white som antik eller æggeskal. Hvis kølige toner er mere stil du går efter, kan du prøve sprøde, rene, lyse hvide vægge. Må ikke begrænse maling til væggene; hvid-malede møbler, malet jern inventar, kabinetter og endda hvidkalkede trægulv kan tilføje stor af landlig charme til en hytte-stil hjem.

Gul

En munter farve gul bringer en varm glød til en hytte hjem. Lemony gule eller gule mere på den gyldne side kan bruges ikke blot som dominerende farver, men som markeringsfarver. Kombinere hvid og gul for en pæn, muntre look. Hvis lyse gule er for meget for dig, tone det ned til en gul nuance.

Blå

Blå er en cool, afslappende farve minder om himlen og stranden. Omfatte blå maling i dit sommerhus hjem. Opt for bløde farver blå. Pastel eller baby blue, akvamarin eller svagt violet blå holde værelse lys men tilføje et strejf af farve for at give en hytte mere interesse og appel. Du kan bruge dybere blues, især for accenter og sammen med hvide og røde, hvis du vil mere for Americana-tema cottage decor.

Grøn

Sommerhus stilarter er i høj grad påvirket af natur med inkorporering af masser af naturtræ, blomster, urter, dyr, haven og stranden motiver. Naturens princippet farve er grøn, så det passer lige ind i sommerhus indretning. Mint grøn fungerer godt med en pastel palet, men hvis du ønsker at varme op et soveværelse eller familie værelse med en earthier tone, Vælg en sage grøn, grå-grøn eller andre dæmpede nuance.

Pink

Hytterne har ofte en feminin luft omkring dem, så pink passer ret i. Pinks tendens til at gå godt med blomsterprint almindeligt forekommende i sommerhus udsmykning. Overveje en meget lys pink, med bare et skær af skygge, til en nøgne blush i farve på væggene. For en dristigere pink, betragte coral eller dusty rose til at tilføje flere af en farve punch.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com