Sommerhus pejs ideer

May 28

Sommerhus udsmykning inkorporerer vintage elementer, blomster og finurlige elementer. Sommerhus indretning er lunefuld og hyggelig og afslappet. Brug antikke skatte til at oprette en hytte-stil miljø udnytte din pejs. Tænke uden for boksen for at bruge elementer, du allerede har, fra den udendørs og lokale loppemarkeder at skabe look. Dekorere pejs mantel ved hjælp af disse vintage elementer.

Friske blomster

Tilføje friske blomster til din pejs mantel til at skabe en indbydende, hytte-stil føler til dit hjem. Klip solsikker eller tusindfryd og placere dem i antikke Kina eller vaser. Placere dem i grupper på pejs mantel. I hytte-stil indretning er små blomster bedst, snarere end store stilke af blomster. Forvitret Kina og vaser supplere indrettet i hytte-stil.

Udskrifter

Hænge aftryk af planter og blomster til at oprette en visning over ildstedet. Udskrifterne skal være den samme stil, størrelse og form. Hænge dem i samme afstand fra hinanden og i en lige linje. Holde kaminen selv ganske enkel. Tilføj kun små vaser fyldt med blomster til kaminen. For at forbedre visningen, male din pejs mantel i en creme eller off-white farve.

Vintage

Oprette en vintage og hyttestil pejs ved at tilføje sådanne elementer som ure, antikke kander fyldt med tørrede blomster og spejle med forvitret rammer. Varerne skal vintage eller i det mindste synes at være tilfældet. En idé til nye spejle er at male billeder og derefter gøre dem ser nødlidende. En anden idé er at bruge et stort billede på mantel bag alle de andre emner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com