Sommerhus soveværelse farver

September 27

Sommerhus soveværelse farver

Komfort og ro er varemærker tilhørende sommerhus soveværelser. Farver humør og tonen i dit soveværelse og de kan variere fra varm og LUN til lyse og luftige. Der er ingen specifikke farve for et sommerhus farvepalet, men snarere en stemning, udtrykt gennem farverne, du vælger. Gå med dem, der gør du føler dig tryg i dit soveværelse fra morgen til aften og du kan ikke gå galt.

Hvidt på hvidt

Hvid kan være en stærk farve, men det er også sprøde og luftige, giver værelserne en følelse af lethed. Hvid reflekterer lys, så værelserne vises lysere end de rent faktisk er. Når du tænker på dekorerer dit soveværelse med hvid, Tænk på de forskellige nuancer af hvid, spænder fra hvide med en lys grå nuance til hvid med gyldne nuancer. Hvis du går med en nuance af hvid tonet med grå på væggene, kan du gå med blege hvidt vindue behandlinger med tynde. Varmere nuancer af hvid vil spille op vintage arvestykker du kan bruge i dit værelse. Vælg teksturer til at give dit soveværelse dybde, som en hvid quiltet sengetæppe til et dejligt sommerhus touch. Hvid doilies og vintage tekstiler tilføje karakter til værelser.

Afdæmpede nuancer

For at fuldføre den komfortable nuance af ethvert sommerhus soveværelse, skal farver være blød. Uanset om du vælger blå, rød eller grøn, bør du gå med nuancer, der er slået fra. Tænk på gule og grønne, der er bleget af solen og røde og blues, der ser støvede. Undgå fed, dramatiske farver, der er chokerende, fordi de vil aflede opmærksomheden fra den hyggelige fornemmelsen af sommerhus look. Husk, at gul, guld og rød vil tilføje varme til værelser, mens blåt er beroligende og grøn er mere energigivende. Vær ikke bange for at kombinere farver i dit soveværelse. Rød parret med grøn eller blå med gule er beroligende kombinationer, der forbedrer ethvert soveværelse.

Sort

Mens sort kan ikke synes at være en typisk sommerhus farve, det giver en følelse af balance i mange soveværelser. I værelser, der er fyldt med lys og neutrale nuancer, kan sort fungere som et anker. Smedejern er en af de bedste måder at indarbejde denne farve i hytte-stil soveværelse. En jern sengeramme sammen med et par stole eller lamper ikke kun balance mellem et værelse, men tilføje tekstur. Brug kontrolleret og stribet stof til at forbedre sommerhus look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com