Sommerhus spisestue ideer

April 22

En hytte er normalt en mindre hjem, der er indrettet i en enkel, men praktisk stil. Mange hytter er placeret tæt på søer eller på strandene, og mange mennesker leje Sommerhus Sommerhuse for deres ferie komme væk. Hvis dit sommerhus er hjemmet året rundt, du stadig ønsker det skal være som til at invitere dine gæster som muligt. Dekorere din spisestue, så folk ikke vil ønsker at forlade.

Borde og stole

Når du vælger et spisebord og stole, tror rustik. Vælg en tabel, der er fremstillet af brede planker, og derefter male eller bejdse efter ønske. Så vidt siddepladser går, Vælg stole, der er tung og godt lavet af træ. Bænke fungerer godt i spisestuer, især hvis du har flere børn eller underholde regelmæssigt. Må ikke bekymre dig om alle stolene matchende enten. Find træstole på loppemarkeder og Genbrugsbutikker, refinish dem og tilføje dem til din samling.

Gardiner

Passende gardiner for et sommerhus spisestue omfatter forskellige stilarter. Vælg kort panel gardiner, der hænge ikke længere end den nederste kant af vindueskarmen, kapper eller pjusket slips-back gardiner, bare for at nævne nogle få. Hvilken slags stof du bruger til gardiner er lige så vigtig som stilen af gardiner. Brug tekstiler, der er let til middelsvær i stedet for tunge gardiner.

Dekorationer

Dekorationer til cottage stil spisestue bør være målrettet såvel som attraktive. Krukker i alle størrelser kan holde sølvtøj, servietter, duge og alt andet, som du normalt gemmer i spisestuen. Crocks og endda keramik skåle tilføje til sommerhus effekten af din spisestue. Vælg illustrationen til at hænge på væggene i dit værelse. Billeder, der repræsenterer karakter eller gange gået arbejde meget godt i indstillingen sommerhus tema.

Friske blomster

En af attraktionerne til cottage living er overfloden af blomster og planter lige udenfor døren. Bringe disse blomster og planter inde i din spisestue føje til sommerhus effekt. Fyld vaser, eller endda nogle af crocks med frisk krydderurt når de er i sæson. Spørg din lokale blomsterhandler, som vil være glad for at fortælle dig, hvilke blomster er tilgængelige. Bringe nogle potteplanter i værelset, igen ved hjælp af crocks hvis det ønskes, for at plante krydderurter eller andre grønne planter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com