Sommerhus stil ideer

October 9

Sommerhus stil ideer

Sommerhus udsmykning er billig, finurlig og har et strejf af hjem. Du behøver ikke at bo i landet for at værdsætte sommerhus stil. Det kan fikse op en condo badeværelse eller lejlighed køkken. Sommerhus stil kombinerer naturlige elementer med kvindelighed og romantik.

Sommerhus farver og accenter

Ser til de blødeste farver af natur at inspirere sommerhus farver. Dekorere med lysegrøn, soft lavendel eller pink og rød fundet i roses. Afslut farvepaletten med masser af hvid eller creme accenter for en frisk og luftige værelse.

Tilbehør er et varemærke tilhørende sommerhus design. Vis din samling, uanset om det er havet glas, farverige flasker eller plader. Se efter arkitektoniske elementer som vintage corbels at placere på en buffet. Skodder kan fungere som vindue behandlinger eller en rumdeler. Bringe i lys med en lys lysekrone for en billig måde at tilføje feminine Romantik til et værelse. Vise familiebilleder i vintage rammer eller håndarbejde at tjene som illustration i rummet.

Sommerhus Focal Points

Sommerhus stil bringer udendørs. Accent en natbord med en porcelæn land vase fyldt med tørret lavendel. Mix blomsterarter udskrifter med tørstof på sengen og vindue behandlinger. Franske døre giver mere lys ind i rummet og lad fokus være på haven område. Spar penge ved at handle for en jern café bord eller vidjer gyngestol i afsnittet havearbejde i butikken. Bringe i andre udendørs møbler accenter, såsom plante stande, som du kan bruge som ende tabeller eller nat står. Placer en jern bænken under et vindue for en interimistiske vinduesplads eller ved foden af sengen, så kan du nemt sætte på sko.

Sommerhus møbler

Indsamle sommerhus møbler over tid, hvis du decorating på et budget. Dette designstil tillader dig at bruge forkerte stykker for et behageligt strejf. Sommerhus møbler bør have buede linjer. Sommerhus sofa bør have en behagelig bomuld cover i en blomster eller almindelig creme stof. Ser for nødlidende møbler med tilhugget maling eller glasur din egen malede møbler til en alderen look. Ironwork er en fælles sommerhus design materiale. Gøre et hovedgærde fra jern riste eller finde et metal himmelseng og male det en pastel farver.

Antikke glas drejeknapper fikse op kabinet. Opdatere et badeværelse forfængelighed eller køkkenskabe ved at tilføje hønsenet glas indsatse. Hvis en stol eller badeværelse forfængelighed er også moderne sætte en nederdel på det med hook og loop tape. Fikse op mørke træmøbler og skabene med creme maling. Kombinere naturlige og træ accenter ved hjælp af en slagter blok tæller i en sommerhus-køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com