Sommerhus stil Remodeling

June 4

Sommerhus stil Remodeling

Dit hjem er din helligdom. Det er det sted, hvor du slappe af og undslippe belastninger i dagligdagen ude i verden. For at gøre dit hjem endnu mere afslappende, dekorere det med en stil, der er behagelig og indbyder til at slappe af. Sommerhus stil udsmykning er varm og indbydende. Det er langt fra prætentiøs, og faktisk er temmelig afslappet. Tror Antikvariat finder, dæmpede farver og komfortable møbler.

Instruktioner

•Vælg gulvbelægning. Gulvbelægning i en feriehytte-stil hjem er upoleret og uformel. Hvis du erstatter din nuværende gulvbelægning, erstatte den med bredt anlagte nøgne trægulve eller skifer fliser. Tilføje varme og blødhed til træ eller flise med flettet område tæpper. Hvis du remodeling en tæppebelagt hjem, blot lægge farverige flettede tæpper over gulvtæppet.

•Paint vægge. Pastel farver beroligende og indbydende, hvilket gør dem et ideelt valg for en cottage stil hjem. Når du vælger maling farver, vælge pastel nuancer, der passer til rummet du er udsmykning. For eksempel, pastel blå, lavendel eller grønt i et soveværelse og badeværelse og afdæmpet gule og fersken til køkkenet, stue eller spisestue. Bruge varm hvide nuancer til trim og andre accenter, som fløde eller æggeskal.

•Vælg møbler, der inviterer folk til at sidde og holde et stykke tid. Fremlægge en opholdsstue med en polstret sofa betrukket med en simple blomsterprint eller Zefyr. Surround en seng med en messing stel. Bruge træstykker, der har en slidt finish. Tabeller er fremstillet af regenereret træ er ideelt. Give malet træ stykker en alderen look ved hjælp af sandpapir til at fjerne nogle farve.

•Dæk windows med uformelle tekstiler. Lyse og luftige sheers tillader naturlig sollys til at filtrere gennem og helt blokere ikke for visningen. Cafe gardiner og kapper er en anden mulighed. Brug solid farver eller simple udskrifter. Hvid eller lys farvet træ plantage skodder også passer ind i denne indretning.

•Accessorize dit hjem. Brug smedejern eller messing lamper toppet med Zefyr nuancer. Vise en samling af antikke plader i et kabinet, Kina eller på en væg. Hænge vintage prints på stranden eller andre landskab indstillinger på væggene. Placer ordninger af vilde blomster og vaser og satte dem på tabeller. Spejle indrammet med vintage messing rammer eller store trærammer lyse op dit hjem interiør og gøre små rum ser større.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com