Sort Bugs på stueplanter

October 31

Sort Bugs på stueplanter

En række insekter, hvoraf mange er i stand til at forårsage omfattende skader, pest stueplanter, ifølge Colorado State University forlængelse. Hvis du fange skadedyr tidligt nok, men du kan sikkert fjerne dem og holde din plante sunde.

Sort Bugs

Svamp myg og spider mider er almindelige skadedyr, der vises som små sorte bugs på stueplanter. Thrips også invadere stueplanter. Spider mider er ikke sort, men de har to sorte pletter på ryggen og kan ligne to lille sort bugs. Svamp myg har vinger. Thrips er meget lille---om 1/16 tommer--- og ligne sorte pletter af snavs.

Kontrol

Kontrollerende bugs på stueplanter starter med isolere den angrebne plante fra andre for at forhindre angreb fra spredning. En stærk strøm af vand fra en slange vasker bugs fra planter. Sticky gul bug fælder tilbyder den bedste måde at fange flyvende insekter, som svamp myg.

Forebyggelse og symptomer

Insektbekæmpelsesmidler olier eller sæber er effektiv til at forebygge fejl fra infesting dit stueplanter. De er effektiv som forebyggende foranstaltninger, eller når du først bemærker symptomer på bug skader, såsom huller i bladene. Andre symptomer på bug skadedyrsangreb omfatter en klæbrig substans på overfladen rundt om din plante. Dette kaldes "honningdug" og det udskilles ved mange bugs, der angribe potteplanter. Dette stof tiltrækker ofte myrer, så myrer rundt om din plante kan indikere tilstedeværelsen af andre bugs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com