Sort & Decker hjem Cafe instruktioner

January 4

Forbereder og serverer kaffe i hjemmet er både økonomisk og praktisk. I stedet for turen går ud til en café eller restaurant når koffein trang hits, kan du gøre en bred vifte af smag drikkevarer ret i dit eget køkken. Ved hjælp af en Black & Decker hjem Café kaffemaskine er så nemt som at tilføje vand til apparatet, droppe i en kaffe pod og tænde for maskinen. Ingen rodet kaffe grinds til at råde over og ingen coffeepot at rydde op bagefter.

Opsætning af kaffemaskinen

The Black & Decker hjem Café er meget hurtig at samle. Kaffemaskinen bruger kaffepuder, foropmålt kopper, der er konfigureret til at brygge en kop kaffe. Bælgene er tilgængelige på din lokale købmand eller detailbutik. Hvis du vil konfigurere kaffemaskinen, du simpelthen Fjern vandbeholderen fra enhedens bagside, fyld beholderen med vand, åbne kaffe pod indehaveren enhed og sted en kop på bakken cup. Der er ingen måling vand i en gryde før hælde eller skulle beskæftige sig med kaffefiltre.

At vælge en kaffe Pod & brygge en kop kaffe

Den største udfordring du vil møde med en Black & Decker hjem Café kaffemaskine er at vælge en smag. Du kan købe en række anderledes-flavored kaffe bælg. Når du har besluttet, bare drop pod i den kaffemaskine kaffe pod indehaveren og luk låget. Tryk på knappen "Brygge" og du vil have frisk kaffe på bare et par minutter. Vælg pod du ønsker og Gentag proceduren for en anden kop.

Tips

Sørg for at du vælger den rigtige kop størrelse, når brygningen din kaffe. Hvis din kaffekop er 7 ounce, vælge 7-ounce bryg udvalg. Andre BH-størrelse muligheder omfatter 9 ounce og 14 ounce. Også, ikke trække din kop fra bakken cup indtil brygningen er afsluttet---gør så kan forårsage forbrændinger, og spildt kaffe.

Black & Decker hjem Café kaffemaskine er specielt udviklet til at bruge Folgers og møllesten kaffe bælg kun. Brug ikke andre mærker af kaffepuder, da de kan beskadige din kaffemaskine.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com