Sort græsplæne biller

July 29

Sort græsplæne biller

Et par sorte biller brug fugtig græsplæne græs til at lægge deres æg. Bille larver stole på græsrødderne som en vigtig fødekilde, før de bliver store nok til at forlade Jorden og hovedet til nærliggende træer og buske.

Typer

To typer af sorte biller dukke op på græsplæner: sort plænegræs ataenius og aphodius. Begge biller nå omkring 1/5 tommer i længden. De voksne biller dvæle nær golfbaner hvor græsset modtager masser af vand og gødning. I foråret hovedet voksne for plænen, når de er klar til at lægge deres æg.

Skader

Biller forårsage mest skade i midsommer når deres larver klækkes og begynde at spise Græsrødder og rådnende organisk stof i jorden. Angrebets varer omkring to måneder indtil larverne forpupper og forlade Jorden.

Kontrol

University of Minnesota antyder kontrollerende biller, hvis du finder mere end 50 larver i en firkantet fod område af plænen. Naturlig kontrol består af at give mindre vand til din græsplæne i slutningen af foråret til at afskrække biller fra lægge deres æg. Kemisk kontrol såsom diazinon og dylox også hjælpe med at kontrollere larverne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com