Sort kirsebær som en vært anlæg til møl

November 15

Black cherry træer (Prunus serotina) er medlem af Rosenfamilien familie af planter og er nært beslægtet med ferskner og blommer. Avlerne avle og dyrke dem kommercielt i hele USA. Black cherry træer er potentielle værter for flere typer af parasitære møl arter, hvoraf de fleste er i stand til at skade en black cherry tree sundhed, udseende og økonomiske værdi.

Kirsebær hermelin møl

Kirsebær hermelin moth (Yponomeuta padellus) er en betydelig skadedyr af sorte kirsebær træer og andre medlemmer af arten Prunus. Angreb af dette insekt forekommer primært i Pacific Northwest-området, herunder både Washington og Oregon, og det er en fælles skadedyr i hele Europa. Larver af kirsebær hermelin møl er mindre end en tomme lang tid og har lyse organer og mørke hoveder. Larverne spiser blade fra værten plante og spin web kokoner eller reder i grenene. Ifølge Washington State University Extension service, kan du identificere voksne møl af sorte prikker, der pryder deres hvide vinger.

Luna møl

Luna møl (Actias luna) er meget større end de fleste andre møl arter, der angriber frugttræer i Nordamerika. Voksne møl kan vokse til næsten 3 inches i længde med et vingefang op til 5 inches. Larve larver af denne art er et alvorligt skadedyr af sorte kirsebær træer. De spiser blade og nye knopper i tidlige forår, hvilket er en afgørende periode for trævækst. Skader forårsaget af larver kan mindske frugt udbyttet og formindske plantens vitalitet, hvilket øger chancerne for det ordregivende en bakteriel eller svampeinfektion sygdomme.

Kirsebær kammusling Shell møl

Kirsebær kammusling shell moth (Hydria prunivorata) er en af de få insektarter, der foretrækker sorte kirsebær og andre kirsebær arter som værter over enhver anden form for træ. De er også i stand til med jævne mellemrum dukker op i stort tal, hvilket gør dem en alvorlig trussel mod kirsebær i hele østlige regioner i USA. Ifølge offentliggørelse på webstedet New York Department of Conservation opstået kirsebær kammusling shell møl i overordentlig stort tal i slutningen af 1960 ' erne, forårsager skade på tusinder af hektar af sorte kirsebær træer i New York. De gule og brune larver af denne møl arter skader stængler og blade af planter. Skader forårsaget af denne møl, kombineret med et angreb af en anden type af kirsebær skadedyr ofte viser sig dødelig for black cherry træer.

Østlige telt Caterpillar

Østlige telt larver (Malacosoma americanum) har sorte organer, der er dekoreret med gule aftegninger og en solid stribe. De vokser til omkring 2 inches lang og ofte lever i kolonier af hundredvis af enkeltpersoner i webs trukket på snor mellem grene af træer. Denne art kan påvirke en lang række træer, herunder flere typer af frugttræ, men det er også en bemærkelsesværdig skadedyr af sort kirsebær. Ifølge University of Kentucky udvidelse, befolkningen i disse larver svinger hvert år med alvorlige udbrud forekommer hvert par år.

Fald Webworm

Fall webworms (Hyphantria cunea) er blandt de mere vilkårlige møl arter, der angriber black cherry træer. De kan angribe mange typer af træer, herunder elms, hickories og forskellige frugt træarter. Et angreb af denne orm er karakteriseret af rigelige mængder af silken tråd de væver mellem stilke og grene af deres vært. Larverne overtage godt en måned til at modnes i den voksne stadium, og de bruger den hele tid forbruge nogen grøn eller grøn vækst på deres vært træ. Deres rodet webs også mindske den æstetiske værdi af træer, der anvendes i landskabspleje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com