Sort lak maling teknikker

November 3

Sort lak maling teknikker er almindeligt anvendt i møbler reparation og opførelse. Lak finish er holdbare og finish tørrer hurtigere end andre beskyttende sealere, såsom polyurethaner. Ny lak vil også blander godt med gammel lak lag, hvilket gør reparationer, nemt og unnoticeable. Sort lak er let at anvende efter nogle praksis og let tilgængelige på maling og hjem forbedring butikker.

Prepping overfladen

Sort lak maling teknikker på træ stykker, overveje, slibning stykket først. Fjern eventuelle gamle maling eller lak med et groft grus sand papir eller kemisk sæbe. Så rense rester eller støv ud med en mild sæbe og vand blanding. Hvis der er nogen mangler, reparere dem med putty designet til slibning og maleri. Ofte træ korn er svært at skjule, så brug en korn-filler først for at minimere mængden af korn. Derefter anvende en slibning sealer, som primes træ til lak top coat.For at genskabe en lak finish på plast eller vinyl, skal du slibe disse overflader og anvende en specialiseret primer designet til disse glatte overflader.For et budget-venlige sort lak maling teknik, en base coat sort maling med en højglans fugemasse eller beskyttende pels fungerer godt for ikke-porøse overflader.

Maleri overfladen

Sort lak maling teknikker varierer efter produkt. Nogle fungerer bedst, når den anvendes med en spray kan eller pistol, men nogle producenter bære børste-gældende lak. For de bedste resultater, anvende en top coat lak, tillade tør, sandet og anvende en anden frakke. For en ekstremt glat overflade, påfør flere lag og sand mellem programmer. Som med slibning, anvende lak maling i retning af kornet. Polsk top coat med en polering sammensatte almindeligt anvendt til bil applikationer.

Vedligeholdelse af overfladen

En vigtig sort lak tip er at bruge kvalitetsmaterialer og sørg for at følge producentens anvisninger. Overveje at hyre en professionel til at anvende en sort lak finish for en kvalitet stykke. Men, hvis jobbet kan opnås med held med en gør det selv-tilgang, overveje at anvende en vinyl fugemasse som en top coat at give øget holdbarhed. Undgå at bruge barske kemikalier som de ridse overfladen. Støv regelmæssigt og rengør med en mild sæbe og vand med en fugtig klud, derefter tør straks.

Ved hjælp af sort lak i Design

At nogle designere, sort lak maling er stor på listen "for at undgå", men der er flere design applikationer hvor sort lak maling teknikkerne fungerer godt. Asiatisk design er naturligvis den mest populære tema for brug af sort lak. Sort lak maling teknikker her arbejde mod de rolige omgivelser og dæmpede nuancer. Sort lak stykker indarbejde godt i ethvert rum i huset og afhængigt af omkring begreber, skabe en super glat og skinnende tilgang til fabelagtigt smarte indretning. Lak leveres også i flade eller blank finish, der i høj grad påvirker den endelige udformning indtryk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com