Sort og hvid accent soveværelse idéer

May 1

Sort og hvid accent soveværelse idéer

Du har altid ønsket et sort og hvidt soveværelse, og denne drøm er hurtigt at blive til virkelighed. Væggene er malet og tapetseres og du har valgt et tæppe, der er cool og neutral. Selv loft belysning fastholdelsesanordningen er en hyldest til din kærlighed til sort og hvid. Nu er det tid til at bestemme rummets karakter og beslutte hvilken slags accenter vil tilpasse dit soveværelse, så det ikke bare er sofistikeret og klassiske, men en hyldest til din personlighed, som godt.

Soveværelse lamper

Dit sovegemak er naturligvis for snoozing, men sengelamper er væsentlige accenter. Tage et tip fra indretningsarkitekter, der kender en ting eller to om plads bevarelse: Glem bordlamper og vælge loft - eller vægmonteret sengelamper lys. Hvis du er eventyrlysten, gør en slank hængende lampe fra en stor, aluminium røreskål. Bor et hul i midten, vend det og du har fået en lampeskærm. Brug en lys kit til at fuldføre accenten og hæng den fra loftet. En anden hængende lampe idé, som ikke vil bryde bank er asiatisk-inspirerede papir skygge. Pick solid hvid, mønstret papir eller fed, vandret sort og hvide striber.

Soveværelse sengetøj

Dine lamper tonen, du vil gentage når du vælger sengetøj. Den skinnende sølv tidligere blanding skål lampe introducerer en lys-strålebrydende, poleret element, så shop for sengetæpper og shams at blande grå, sølv og sort toner. Opnå en dramatisk, høj kontrast udseende med fed linned mønstre. En sort og hvid stribet papir globe antyder Orienten, så en chic, grå, råsilke sengetæppe sprøjtede med black cherry blossoms er en ideel pick. Koordinere shams med din sengetæppe for kontinuitet. Tilføj smide puder, der gentages paletten i sort, hvid, grå og sølv farver.

Vægkunst

At vælge wall art accenter giver dig mulighed for at fremvise værelses områder end din seng, men overveje rummets andel, når du vælger stykker eller du kan løbe ind i en fælles dilemma: værelse overbelastning. Brug i stedet en accent, der tilføjer wow-faktor som væg ord. Disse vinyl bogstaver er i stand til at skabe en trafik-opbremsning omdrejningspunkt, så find en sætning, du elsker, skal du vælge den rigtige skrifttype og størrelse og plaske din filosofi på tværs af den ene væg. Hvis denne mur er mørkegrå, anvende hvid væg ord. Vende processen for hvide vægge. Alt du behøver er et par små, indrammet udskrifter til en forsømt hjørne af dit soveværelse for at fuldføre din væg accent mission.

Tilføje en farve

Du har oprettet de perfekte skabelon: cool sort, hvid, grå og sølv vægge, lysarmaturer, sengetøj og kunst. Stick med disse og meddele til verden, at du er en udsmykning purist eller tilføje en tredje farve. Hvis du gå denne vej, Husk at holde tingene harmonisk--ingen neon pink, grøn og gul, medmindre du laver en teen soveværelse, i hvilket tilfælde, noget går. I stedet vælge kun én accent farve og holde sig til det, når du handler for glas forfængelighed flasker, billedrammer, skuffer, sengelamper smide tæpper og andre unikke rum accenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com