Sort & Orange Garden skadedyr

September 29

Plantning og vedligeholdelse af en have kan være en praktisk og givende virksomhed. Havearbejde omfatter også nogle beløb af indsatsen, så det kan være specielt frustrerende, når uvelkomne skadedyr vises. Der er flere arter af sort og orange insekter, der er almindeligt forekommende i haver. Nogle af disse kan være skadelige og garanterer kontrol, mens andre er faktisk nyttige insekter, der styrer bestandene af ødelæggende skadedyr.

Harlekin Bugs

Voksne og nymphal Harlekin bugs (Murgantia histrionica) er orange og sort. Den voksne bug er en spraglet, skjold-formet stank bug tre-ottendedele tommer lang. Denne skadeorganisme stinker på vegetabilsk juice, forårsager anlægget til at visne, brune og dø. Dens foretrukne værter er crucifers som kål, blomkål, sennep, radise og andre, men det vil fodre på en række yderligere planter. Hånd-picking kan kontrollere små tal af denne skadeorganisme. En anden metode er at bruge en fælde afgrøde som majroe før eller efter vækstsæsonen at tiltrække, så ødelægger de indsamlede masser af Harlekin bugs.

Juvenile grønne stank Bugs

Nymfen af grønne stank bug er overvejende sorte, når unge, men den modnes til at blive grøn med orange og sort. Ligesom den grønne voksne, nymfen er shield-formede og feeds på en række forskellige plantearter ved hjælp af nåle-lignende munden dele, der forårsager varierende typer af skader afhængigt af plante- og en plantedel. Ukrudtsbekæmpelse i nærheden af haven kan bidrage til at begrænse stanken fejlnumre men insekticid brug er den mest pålidelige metode, kontrol.

Asparges Bille

Den plettede asparges Bille (Crioceris duodecimpunctata) er en fjerdedel inch lang og rødlig-orange med 12 sorte pletter. Denne skadeorganisme feeds på asparges, forårsager spears at bøje, blive brune og udvikle ar og nedsætter plantens evne til at oplagre næringsstoffer. Styre asparges Bille ved handpicking, fjerne plante rester fra omkring asparges, og om nødvendigt anvende en insekticid.

Colorado kartoffel Bille

Colorado kartoffel Bille (Leptinotarsa decemlineata), også kendt som kartoffel bug, er en større skadedyr på dyrkede kartofler. Den voksne Bille er mindre end en halv tomme lang, oval og har en gul-orange krop og fløj dække med 10 smalle sorte striber. Både voksne biller og røde til laksefarvet larver lever af bladene af kartoffel samt aubergine, peber og tomat og kan forårsage alvorlige bladtab, som påvirker knold udvikling. Bekæmpelse af denne skadeorganisme ved at fjerne ukrudt som nightshade og ground cherry fra omkring haven, Vælg en tidlig modning kartoffel række og håndplukke voksne, larver og æg ud af bladene. Insekticider er generelt ineffektive mod kartoffel bug.

Stribet agurk Bille

Stribet agurk beetle er bleg gul eller orange med sorte striber på vingerne. Denne skadeorganisme feeds på alle dele af agurker og beslægtede planter og kan overføre bakterievisnesyge. Beskytte planterne ved hjælp af netting eller skærme eller anvende et insekticid.

Gavnlige sort og Orange insekter

En række sort og orange insekter, der ofte findes i haver skad ikke have afgrøder og i stedet er gavnlige, spise skadedyr, der gør. Mariehøne voksne samt bredt anerkendt orange insekter med sorte pletter og deres tilsvarende farvede larver, feed om bladlus og chinch bugs, mealybugs, thrips, whiteflies og spider mider. Syrphid fluer ligner bier eller hvepse og ofte hoer omkring blomster. De syrphid flyve larver lever af skadelige insekter. Soldat biller, assassin bugs og predacious stank bugs er også sort og orange gavnlige insekter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com