Sort Slim mug på jord

March 4

Sort Slim mug på jord

Når Aprils brusere bringe majs blomster levere de også perfekte betingelser for Slim forme, også stavet skimmel, at formen på jord, græs og planter. Slim forme er svamp organismer. De trives i fugtige, skyggefulde steder som den overflade jord af græsplæner, og organisk kompost og muld. Ifølge snavs læge slim mug er for det meste et æstetisk problem. Der et par enkle og miljøvenlige ting du kan gøre, hvis denne irriterende foråret besøgende plager din værftet.

At identificere Slim skimmel

Anerkende Slim mug er forholdsvis let. Det ser ud i en vifte af farver fra sort-brun, til off white eller laks, mursten røde, mustardy gul eller orange. Nogle vises i foråret og ligne hvid-ish bobler af ler eller gips på græsplæner og anlæg.

Betydning

Skimmelsvamp breder sig, det genererer hvid og lilla-ish-grå pletter i græsplænen. Disse er generelt mere mærkbar i morgen. Senere i deres liv progression forårsager de grå eller sort skorpet pulver bolde at indsamle på græsset ligne cigaret aske på vingerne.

Geografi

Forme opstår oftest i løbet af foråret i varme, våde betingelser og kan dukke op i samme sted hvert år. Under episoder af udvidede nedbørsmængder og høj luftfugtighed kan SLIM skimmelsvampe danner på og derefter trives i din mere skyggefulde græsklædte områder, potteplanter og lavthængende vegetation. Fordi Slim skimmel vokser kun over overfladen, forårsager det generelt ingen skade på græsset selv. Men hvis venstre på græs i lang tid kan det i sidste ende gøre skade. Hvis området er konsekvent i skyggen, kan manglen på lys svække græsset, påføre gul og bliver mere sårbare over for andre forme og sygdomme.

Forebyggelse/løsning

Feje Slim skimmel væk med en kost. Hvis det er virkelig stædig, bruge en rake. Andre end overfloden af kemiske behandlinger findes på din lokale havearbejde butik, ofte bagepulver spray, kaliumbicarbonat vil udrydde det--så vil overbrusning cornmeal. At undgå skimmelsvamp i din mere skyggefulde områder, vand om morgenen og græsplæne til tørre i løbet af dagen. Vand mindre ofte og i længere tid i stedet for vanding dagligt. Hvis formen fortsat skal vises kan du også gøre en blanding af eddike som en svamp behandling og spray det på toppen af jorden et par gange før du vand.

Fordele

Der er en fordel ved at forme: de lette pausen ned af grene, nedfaldne blade og andre typer af døde planter, som du føjer til din kompostbunke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com