Sorte biller, der kan findes i boliger

May 9

Den mest almindelige sort Bille, der kan findes i hjemmet er tæppe beetle. Voksen tæppe biller er uskadelige, men i stadiet larver disse skadedyr vil forbruge uld, tæppe, læder, møbler, fjer og pels. De vil også fodre på de døde dyr i eller omkring din ejendom. Flere sorter af pantry biller er bragt ind i hjemmet som regel i købte kornprodukter. Almindelig snudebiller er en anden type af sort Bille lejlighedsvis fundet i hjemmet.

Tæppe biller

Voksen tæppe biller bider ikke og vil ikke skade dine ejendele eller strukturen i dit hjem. Larverne vil feed på døde dyrekroppe uden for hjemmet, og i foråret, voksne biller kan flyve ind i hjemmet. Selv om de foretrækker at fodre på dyret-baserede produkter, tæppe Bille larver vil undertiden angribe tørret foder til selskabsdyr og kan komme ind i huset i poser af mad. Larver klækker fra små, hvide æg, der kan findes i baseboard lint, air system kanalen arbejde, tæppe og lagrede uldent tøj. Tæppe biller og larver der sjældent findes inde i stor nok numre til at blive et irritationsmoment. Hvis du opdager et stort antal biller i hjemmet skal du lede efter kilden til angreb og slippe af med den.

Pantry biller

En bred vifte af korn-spise biller kan angribe din spisekammer elementer. De er som regel bragt, når du køber en angrebne kasse med ris, korn eller andre korn. Disse biller avle hurtigt og vil rejse fra boks til boks i dine skabe hurtigt infesting alle dine gemte korn varer. Du bliver nødt til at tage skridt til at helt fjerne disse skadedyr.

Beetle kontrol

At slippe af carpet biller, vakuum regelmæssigt og opbevare pet næring i lufttætte beholdere. Vakuum tæppe godt i sprækker omkring sokler, hvor larverne generelt feed. Kontroller lagrede uld, og hvis elementer er angrebne, afhænde dem. Kig bag apparater og i ryggen af skabene. En død mus, rotte eller andre dyrs slagtekrop kan undertiden være fodring jorden for larver. Du kan styre bredt-snudebiller, caulk eventuelle strukturelle revner og sikre sæler omkring vinduer og døre. For at eliminere pantry biller, bortskaffe produkter, korn eller korn. Grundigt rense pantries og skabe og gemme alle fremtidige kornprodukter i lufttætte beholdere.

Snudebiller

Selvom typisk udendørs insekter, almindelig trækkes snudebiller undertiden indendørs på jagt efter fugt, specielt i sommermånederne. Fordi de lever for det meste af udendørs planterødder og vinstokke, vil denne type af bille sjældent findes i alle tal i hjem hvor der er sjældent en fødekilde for dem. Eventuelle biller, skal du angive hjemmet vil normalt forlade på deres egen, venturing tilbage uden for i søgen efter mad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com