Sovesal køleskab og energiforbrug

January 24

Sovesal køleskab og energiforbrug

Sovesal eller kompakt køleskabe kan synes som en energibesparelse som en anden kælder eller garage køleskab. Men de kan ikke gemme meget, især hvis du har plads til en større, nyere køleskab. Den faktiske energieffektivitet enhed afhænger af alder og mærke. Nyere normale modeller, især Energy Star-rated enheder, giver energi effektivitet og opbevaring plads. Hvis du har brug for den kompakte størrelse af dorm køleskab, kigge efter en Energy Star-rated enhed, så du sparer energi samt plads.

Energiforbrug

Den typiske dorm eller kompakt køleskab bruger et gennemsnit på 280 kWh pr. år og giver 2 kubikfod af rummet. Dette tal synes ikke så slemt i forhold til ældre, mindre effektive kompakte modeller. Men i forhold til en fuld størrelse enhed 18 kubikfod af plads og 390 kWh/år rating, kompakt køleskab giver ikke meget lagerplads for at energiforbrug. Til brug i hjemmet hvor plads til regelmæssig-størrelse køleskab findes, ville den bedste valg være den i fuld størrelse enhed.

Dorm besparelser

Typisk college sovesalen indeholder flere mini køleskabe. University of Texas i Austin kom op med en plan om at spare energi i kollegiet. Studerende der fik ny kombination køleskab/mikrobølgeovn enheder. Besparelserne kommer, fordi de nye enheder er Energy Star bedømt. De gamle enheder benyttes 419 kWh om året. De nye enheder bruger kun 290 kWh om året. Dette tilføjer til en besparelse på $4,352 pr. måned, bevise, at det betaler sig at købe nye, energieffektive apparater.

Energy Star Ratings

Alle køleskabe har føderale standarder for at energiforbrug. Energy Star-rated enheder overstiger faktisk disse standarder. Alle nye køleskabe skal have en mærkat detaljering energiforbrug. Hvis enheden er Energy Star bedømt, vil det bemærkes på mærkaten. Dette gør det nemt at sammenligning shop for dorm køleskab. Du kan sammenligne købsprisen, udgifter til energi over tid og funktioner.

Tips til at spare energi

Hvis du beslutter, at en kompakt køleskab opfylder dine behov, kan du bruge det på en måde, der sparer energi. Holde temperaturen mellem 35 og 38 grader F for fødevaresikkerhed og den bedste energieffektivitet. Ikke holde døren åben, mens du beslutte hvad de skal trække sig ud. Undgå at placere den kompakt køleskab i nærheden af en varmekilde. En varmekilde kan være et vindue, en opvaskemaskine eller varme udluftning. Køleskabet vil bruge mindre energi i et køligt sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com