Soveværelse belysning fastholdelsesanordningen størrelse

April 3

Planlægning af belysning til hele soveværelset kan hjælpe dig med at vælge den stil og størrelse for de vigtigste armatur. Dit soveværelse behov for generel belysning og opgave belysning. En overhead lys armatur kan levere generelle belysning og supplere din samlede belysning design og indretning. Belysning fastholdelsesanordningen ideelle størrelse afhænger af dens stil, rummets størrelse og hvordan stilen af armatur arbejder med proportionerne af andre dekorative elementer i rummet.

Soveværelse belysning

Din lysdesign kan omfatte en torchiere nær kommode og væg-monteret lamper til hver side af sengen som opgave belysning. En fælles formel til at vælge en lys stativ størrelse er at måle rummets længde og bredde og tilføje målingerne sammen til antallet af inches. Et soveværelse, der er 8 fod bred og 12 fod lang opfordrer til en lys stativ, der er omkring 20 inches lang.

Undersøge muligheder

Ophængt inventar omfatter overflade mount, vedhæng og lysekrone. Overflade mount refererer til en belysning fastholdelsesanordningen, der er tæt på loftet, enten monteret flugter til loftet eller på en kort base. Disse har ofte en enkelt nuance som en kuppel form. En anden overflade mount stil har klynge steder, en gruppe af steder, der drejes. Med dette armatur type kan du sigte steder på vægkunst eller planter til at oprette en brugerdefineret lyseffekt. Et vedhæng Armaturet har en rod eller en kæde, der holder lyskilden længere under loftet end overflade mount armaturer. Vedhæng lys er ofte et enkelt lys men kan have filialer for to eller flere pærer. Lysekroner har flere våben til at holde flere lys. Disse armaturer kommer i mange forskellige materialer for udseendets skyld, der spænder fra traditionelle krystal til cutting-edge metal kunst.

Længde

Længden af armaturet kan være lige så vigtig som diameteren. Hvis der er en seng baldakin, et skab dør der gynger under lampen eller lav frihøjde til høje mennesker du skal vælge et armatur, der vil være tæt nok på loftet for at være af vejen. En lav-profil flush monteret armatur fungerer godt for et soveværelse med en relativt lavt til loftet. En høj eller toppede soveværelse loft kan rumme et længe lampen for at udfylde den ekstra højde. Visse pendel lamper kan justeres i længden, som en, der har en kæde med links, der ikke er loddet lukket.

Diameter

Når en butik eller merchandise tag giver en størrelse i inches til en lys stativ, henviser det generelt til diameteren. Overflade-monteret lys omfatter størrelser som 10 inches, 16 inches og 19 inches. Vedhæng lys har ofte diameteren af skyggen i titlen. Dette tal, såsom 6 inches, refererer til bredden af skyggen. Et vedhæng lys kan være en mindre diameter, fordi dens længde giver det mere visuelle vægt.

Overvejelser

Selv hvis soveværelset er sat op til en central overhead lys stativ, en anden belysning ordningen måske passer til dine behov og stil bedre. For eksempel, nær hænge vedhæng lys, 6-tomme eller større i diameter, med gennemskinnelige nuancer mindst en fod lang væggen på hver side af sengen til en symmetrisk look. Væg sconces give soveværelset flatterende indirekte belysning til afklædning og romance, forårsager vægge til glød og undgå hårde skygger. I jordskælvsramte områder kan let lamper med stof eller splintre-bevis nuancer være et mere sikkert valg end tunge anlæg, driftsmateriel og inventar med glas nuancer, især for en lys stativ monteret over sengen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com