Soveværelse farver til væggene for teenagere

February 17

Soveværelse farver til væggene for teenagere

En teen soveværelse er normalt den et værelse i huset hvor hun føler at hun har total kontrol, og som omfatter valg af muren farver. Med et drev for selvudfoldelse, kan din teenager vælge farver, der er ud over sædvanlige. Men når din teenager flyttes til college, maling farver vil forblive bag--så det er ideelt at finde et kompromis, der vil behage teen og forældre både.

Røde og appelsiner

Varm, pulserende farver pop fra væggene og fange din opmærksomhed. Disse farver er ideelle for teenagere, der har brug for energi og kreativ inspiration. Orange har tendens til at søge trendy, drenge og piger ens. Opt for lys, lyse nuancer i stedet mørkere, overvældende appelsiner. Rød er en anden alsidige unisex farve, lige fra lyse røde til bleg reds. Teenagere vil normalt foretrækker mere iøjnefaldende farver til Bourgogne eller maroon, men nogle teenagere kan lide disse mørkere, mere sofistikerede nuancer.

Gule og lyserøde farver

Gul kan lysne og udvide et rum, hvilket gør den ideel til teen værelser, der er lille eller svagt oplyste ligesom kælderen soveværelser, f.eks. Gul er stærk og iøjnefaldende nok for teenagere og stadig stilfuld nok for forældre. Find en lyse, energiske gul nuance, der vil opretholde sin appel i løbet af år, snarere end en sennep tone. Pinks, er om varm eller kold, lige så populær med teen piger som yngre piger. Lys lyserøde supplerer en række andre farver, mens lysere pinks er feminine og fed.

Lilla, grønne og blå

Kølige farver fremme ofte følelser af afslapning. Blå er et populært valg for soveværelser og teenagere kan som regel finde en trendy skygge, der skiller sig ud, såsom turkis eller aquamarine. Samme princip gælder for grøn--teenagere kan vælge blege, sofistikeret nuancer eller mere fed ser, såsom limegrøn eller teal. Bleg lilla, såsom lavendel, appellerer normalt til teenage-piger. Mens de fleste voksne ikke kan lide lyse lilla som en vigtigste farve, værdsætter teenagere stadig fed, legende udseendet af lilla vægge.

Neutrale farver

Neutral væg farver som hvide, cremer, grå og brune er normalt mindre spændende end lyse farver, men nogle teenagere kan værdsætte alsidigheden. Hvis din teenager kan lide at omarrangere møbler og har tendens til at ændre sin personlige stil hver par måneder, vil neutrale farver støtte alle hans redesigns. Sort er en neutral farve, der passer til næsten alle andre skygge. Men sorte vægge er overvældende og gøre et rum ser mindre og mørkere. Hvis din teenager er fast besluttet på at have sorte soveværelse vægge, kan du prøve et kompromis, som mørk grå, skiftevis sorte og hvide vægge eller sort og pink striber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com