Soveværelse idéer for Teen Rock musikere

May 12

Soveværelse idéer for Teen Rock musikere

Hvis din teenager er en aspirerende rockmusiker, udstillingsmontre hans kærlighed til sit håndværk ved at oprette en rock-og-ro-tema soveværelse for ham. Gøre sit soveværelse til en hofte haven hvor han og hans bandmedlemmer kan trække sig at diskutere sæt lister og deres musikalske dygtighed-- og måske endda marmelade.

Vægge

Satte scenen for denne rock-tema soveværelse ved at dekorere væggene. Male væggene en farve eller en kombination af farver, at din teenager kan lide; der er ingen passende farvepaletten for dette soveværelse. Når væggene er malet, yderligere pynte dem med emner, der relaterer til musik. For eksempel, du kan oprette en fokale væg beklædt med cd'er, vinylplader, eller måske du kunne male et liv-size billede af instrumentet din teenager spiller.

Sengetøj

Sengetøj, at funktionen søde designs har ikke et sted i dette soveværelse. Vælg ensfarvet sengetøj, og accent det med antydninger af dyreprint til at skabe en vild og funky look. For en pige, bruge en hot pink Talsmanden og for en dreng, en sort dyne. Drapere en zebra eller leopard print kaste tæppe på tværs af sengen, eller angive en animalsk print accent pude på sengen. Hænge en blanding af animalske print og solid farvede gardiner i vinduerne.

Koncert belysning

Mens standard belysning er praktisk for et soveværelse, gøre dine teenagere rock and roll soveværelse mere interessant med koncert-type belysning. Suspendere en serie af farvede spotlights i loftet, og punkt dem på forskellige dele af rummet. Du kan også ønsker at indarbejde sort belysning i soveværelset for nogen ekstra visuel effekt.

Praksis plads

Give en plads, hvor din teenager og måske hans bandmedlemmer kan øve. Konfigurere en mikrofon, et trommesæt, musik står og andet udstyr, der kan være behov for din teenager og hans band til at spille. Kan du hænge nogle lydisolering materiale på mure minimere jamming lydene udenfor rummet.

Tilbehør

Komplet udseendet af dette rum med tilbehør. Placer en faux fur tæppe på gulvet. Fastsat ærtepose stole, som din teenager og hans venner kan sidde på at skrive deres næste store hit. Suspendere en disco kugle fra loftet. Ramme plakater af rock and roll ikoner, og hænge dem på væggene. Hænge kroge på væggene, der kan bruges til at gemme instrumenter, når de ikke er i brug, som fordobler som dekorative accenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com