Soveværelse idéer til en 16-årig dreng

September 10

Soveværelse idéer til en 16-årig dreng

Dreje seksten markerer et vigtigt skridt i en drengs overgangen til voksenalderen. Sammen med læring til kørsel og håndtering af gymnasiet klasser, kan en teenage dreng indse han vokset fra sin nuværende plads. Han måske ønsker en enkel stil makeover, eller hans værelse kunne savn en hel istandsættelse fremlaegger nødvendigt at studere og afslappende rum.

Layout og tema

Bestemme hvad aktiviteter vil finde sted i rummet og oprette zoner for hver enkelt. Undersøgelse områder, for eksempel, har brug for et skrivebord og en behagelig stol sammen med en reol eller anden form for lagring til opbevaring af bøger og forsyninger. Efter at have besluttet på hvilke områder at skabe i rummet, Vælg et farveskema eller et tema. Temaer kan variere fra favorit film til en bestemt stil som land eller moderne. Når temaet er fastslået, vælge en vigtigste farve, en sekundær farve og en accent farve. Vælg møbler i den samme type og farve af materiale og undgå at blande lyse og mørke, især for træ stykker.

Belysning og opbevaring

Justerbar spor belysning giver en værelses tilstrækkelig samlede belysning til forskellige opgaver at finde sted der. Hvert lys skal drejes, så det kan skinne ned på forskellige områder, når det er nødvendigt. For mere direkte belysning, tilføje en bordlampe ved siden af sengen og en bordlampe til skrivebordet eller studere området. For drenge med en stor TV på deres værelse, placere et blødt lys bag tv'et for at bruge mens du ser film i mørke. Ser lyse TV uden nogen belysning kan forårsage øjen-stamme og hovedpine, men et blødt lys bag TV-apparatet vil eliminere dette problem. Hvis tv'et er vægmonteret, lyser sted blød accent på begge sider til at skinne ned under filmen.

Dekorationer

Farver og materialer, der anvendes i hele soveværelset blot give baggrund for plakater og illustrationer til at komme til livet. Drengene skal vælge de emner, de ønsker i deres værelser. Disse stykker best afspejler deres aktuelle interesser og personligheder. Installere lille væg bøjler til illustrationer og hænge tynde plakat rammer så plakater kan ombyttes på vil. HGTV tyder på at skabe et knudepunkt bag sengen ved hjælp af en indrammet plakat eller et stort stykke af kunst som en hovedgærde. Sikre, at det er sikkert fastgjort til væggen og lightweight, i tilfælde af falls.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com