Soveværelse idéer til en lille soveværelse i et lavt Budget

May 14

Soveværelse idéer til en lille soveværelse i et lavt Budget

Når din lille soveværelse begynder at føle trist, og du er træt af de samme gamle farver og stilarter, nyistandsætte at lille plads til at bringe det tilbage til livet. Det behøver ikke at koste en formue at nyistandsætte dit soveværelse. Med blot et par kyndige teknikker, kan blive omdannet en lille soveværelse med en beskeden udlæg af penge. Bestemme den stil, du vil oprette og begynder at renovere.

Bed Makeover

Udskifte gamle sengetøj med nye. Indstille et budget og vente til salg. I stedet for at købe en seng i en taske, vælge dit sengetøj à la carte. Lad en ny dyne eller sengetæppe være omdrejningspunktet og bruge almindelig, mindre dyre sengetøj nedenunder. Eller fokusere på høj-tråd-count sengetøj eller luksuriøs satin ark, og holde de eksisterende seng dækker. Hænge en moskito bar over sengen til en romantisk look, og hvis du er på alle snu, lave en ny hovedgærde af krydsfiner, skum og stof.

Mur Makeover

Når dine vægge begynder at lukke på dig, er det tid til at skubbe tilbage med lidt maling. Lysere farver er bedst for små værelser, men hvis du higer efter en fed look, anvende en lyse farve på en væg som en accent og holde andre væggene slået fra. Sat hylder hvor der var ingen hylder før, eller tage ned hylder og erstatte med sconces. Plakater, billeder og kunst arbejde kan ændre personligheden i et rum helt.

Møbler Makeover

Hvis gamle møbler er værre for slid, spejder brugte butikker for erstatninger, og vælg pladsbesparende tabeller eller kister. Høj og smal er bedre end kort og bred i et lille værelse. Tænk uden for boksen: en gammel kuffert eller storage container kan dækket med klud og bruges som en natbord. Du har den ekstra fordel af skjulte storage, når du gør dette. Hvis din kommode eller kommode er stadig nyttig, male dem hvis finish vil tillade, derefter stencil et tiltalende design og ændre hardwaren. Svamp maleri og lignende teknikker tilføje visuelle tekstur.

Vinduet Makeover

Nyt vindue behandlinger kan transformere udseendet af et værelse, og de kommer i masser af stilarter. Overveje romantisk Battenberg Cafe gardiner eller gulv-længde gardiner med tynde nedenunder. Gesimser gøre stor håndværk projekter og tilføje elegance til et soveværelse. Små værelser vil blive overvældet med tunge, dramatiske vindue behandlinger, så sørg for at holde tekstiler på den lyse side, både i vægt og farve. Udbudt skodder eller blinds for en charmerende og ren ser.

Gulvet Makeover

Nyt tæppe er tilbøjelige til at være dyrt, men nogle gange en god Damprensning kan revitalisere gamle. Værelse mellemstore tæpper tilføje stænk af farve og stil, og i tilfælde af orientalske tæpper, tilføje en bestemt personlighed til rummet. Holde designene, lille og slanke at udligne lidenhed i rummet. Hvis dine gulve er træ eller terrazzo, give dem en dyb rengøring og en ordentlig polering for at se, hvis deres naturlige skønhed kan gendannes. Hvis de er håbløs, vil male dem hjælpe med at dække deres fejl. Overveje stenciling i et design med flere dæmpede toner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com