Soveværelse idéer til en svømmer

February 23

Soveværelse idéer til en svømmer

Hvis dit barn, tween eller teenager har taget en interesse i svømning, eller deltager og konkurrerer i sporten regelmæssigt, er chancer, hun vil elsker at tilbringe tid i et soveværelse med en svømmer tema. Farvevalg og tilbehør vil tilføje ægthed til rummet og gøre indretningen, rolige og forfriskende.

Farver

Blå farve er naturligvis visuelt tiltalende i en svømmer soveværelse. Ocean blå vægge og en supplerende blå-farvede paneler i turkis eller kongeblå tilføjer en følelse af ro til rummet. Supplerende nuancer ligesom klassisk hvid og springer af røde, som ofte ses ved poolen eller på en livredder station, er ideel til svømning-tema soveværelse, og kan vises i rummets skrivebord, hylder eller skabet døren.

Vægkunst

Plakater af olympiske svømmere som Amanda Beard og Tchad Carvin gøre passende vægkunst for et soveværelse med en swimming tema. Hus plakater i sølv eller guld rammer at tilføje sofistikerede til rummet. Eller forstørre billeder af dit barn på hendes svømme mødes, eller en baby billede af din lille dreng svømning for første gang. Placer billederne i blå rammer til at matche væggene eller komplementære farver som klassisk hvid eller dyb brun.

Tilbehør

Accessorize svømme-tema soveværelset med accenter som en lifesaver nemlig vigtigste væggen malet med din teenagers navn. Eller accent sidevæggen ved at hænge op medaljer din tween har vundet i svømning konkurrencer, og omfatter træ udskæring bogstaver, der staver hans navn over samlingen af metaller. Ekstra tilbehør, som en figur af en svømmer for hylder på væggen, eller en lampe, hvor stillingen er formen af en svømmer bidrage til rummets tema sammen.

Sengetøj og gardiner

Sengetøj i nuancer af blå og puder med en bølgemønster er særligt attraktive i en svømmer soveværelse. Et kast tæppe med en vintage billede af en svømmer tilføjer klassiske stil til rummet. Vælg gardiner i farverne på din datters badedragt, og vælge møbler, der supplerer dyne, puder og gardiner på værelset. For eksempel, tilføje en stor aqua blå bønne taske stol og bølge-mønstret området tæpper mere tekstur til soveværelset.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com