Soveværelse idéer ved hjælp af Brown & Aqua

December 10

Soveværelse idéer ved hjælp af Brown & Aqua

Brown og aqua soveværelse indretning kan findes i mange hjem butikker. For at matche dine farver, kan du bringe farveprøver med dig, når shopping. Aqua kan være mere på den grønne side, eller blå. Brown kan også have røde eller grønne toner, ud over kommer i forskellige nuancer af lys og mørke. Sørg for alle dine tilbehør svarer til en konstant farvetema.

Vægge

Væggene er den største del af ethvert rum, hvilket gør dem vigtige for fastsættelse af et farvetema. Brun, især mørkere nuancer, når der dækker væggene kan gøre rummet ser mindre. Hvis du ønsker at bruge det på dine vægge, overveje maleri bare én stor væg brun som en accent, mens de andre en neutral creme eller hvid. Parre det med hvid, creme eller aqua i striber eller andre mønstret tapet for en afbalanceret kig. Aqua vægge bringe en lysere tone til et værelse.

Bed

Sengetøj fås i aqua og brune solide farver og mønstre. For at skabe et mere enkelt look, bruge en Sengetæppe med en dækkende farve eller stort mønster og bland det med plader, der har mindre og mere detaljerede mønster. Dette vil holde dit værelse fra ser alt for travlt.

Møbler

Træ møbler kan matche dit værelse med sin naturlige farve, så længe det er i en mørkere træ tone til at matche din brown. Andre møbler kan være malet hvid, eller en anden neutral farve, så det ikke distrahere. Aqua stol puder og puder kan supplere træ toner så godt.

Gardiner

Hvis dine vægge er aqua, vil derefter brune gardiner tilføje kontrast. Samt, er aqua gardiner på brune vægge passende. Hvis du har brugt begge farver på mønstrede vægge og derefter vælge en neutral farve hvid, creme eller beige. Brug derefter en stor farvet bånd eller et stykke stof til at binde tilbage dine gardiner i løbet af dagen og tilføje nogle farve.

Tilbehør

Tilføje nogle ekstra farve til dit værelse med et par tilbehør såsom en aqua tæppe, eller brun side bordlampe. Tall mørke brune grene bringe en naturlig touch til værelset når stod i et hjørne. En aqua vase kan være fyldt med blomster som hvide pæoner eller tulipaner til en frisk accent. Andre ideer til dekoration omfatter en globus, der allerede er for det meste aqua hued; stearinlys; og side tabel doilies eller klude.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com