Soveværelse maleri & udsmykning idé

April 11

Soveværelse maleri & udsmykning idé

Dit soveværelse bør være et sted at slappe af og slippe bekymringerne af din dag, så dekorere det i frisk og indbydende stilarter, der lokker dig til at sidde og slappe af. Maleri dit soveværelse vægge kan konvolut rummet i muntre varme og give en kulisse for dig at oprette din perfekte tilbagetog.

Frisk Elegance

Dekorere dit soveværelse med friske farver og elegante møbler for en smarte men simple twist på en moderne design. Maling to tilstødende vægge i dit soveværelse en sprød hvid og de andre to vægge en blød citrongul. En skinnende sort stol jernbane langs kanten af rummet vil binde vægge sammen. Du kan tilføje luksuriøs hvidt sengelinned mod mørke Soveværelsesmøbler, accent med puder i forskellige nuancer af gul. Flanke sengen med sort smedejern væg sconces og hang en sort lysekrone med klare krystaller over en siddepladser eller dressing område.

Blue Dreams

Male væggene i dit soveværelse dybe kobolt blå med lyse hvid trim omkring vinduer og døre. Maleri bred sokler og dekorative crown molding samme nuance af hvidt vil ramme de kobolt blå vægge og understrege højden på dit værelse. Hvid eller nødlidende hvid Soveværelsesmøbler smykket med skulpturelle elementer temperament formalitet af rummet. Hvid lysekrone med kobolt eller klar krystal prismer vil tilføje et strejf af romantik. Simpel hvid linned gardiner supplerer hvidt sengelinned toppet med puder i nuancer af røde, gule og lyseblå. Binde markeringsfarver til opholdsområde med pyntepuder og en afghansk accessorizing Queen Anne stil stole er dækket i hvidt stof.

Desert Sands

Dekorere dit soveværelse for at afspejle solnedgangen i sydvest ørken med tre gyldenbrune vægge og en brændende rød accent væg. Træmøbler i medium varme nuancer af brunt vil forankre i rummet; placere bed mod accent væg. Scatter farverige Navajo tæpper over varme trægulve og accessorize med sydvest stil afghanere dækker sengetøj i nuancer af beige eller beige. Rich brune lædermøbler er perfekt til din opholdsområde med farverige keramik fyldt med levende cactus at fuldføre udseendet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com