Soveværelse tema ideer til en dreng & piges værelse

June 18

Soveværelse tema ideer til en dreng & piges værelse

Det kan være svært at dekorere ethvert soveværelse, som deles af to søskende, men udsmykning et soveværelse, der vil blive besat af en dreng og en pige er en endnu større udfordring. Han kan ikke alt for begejstret ved et Disney prinsesse værelse, der henviser til, at hun kan være ubehageligt omgivet af Thomas den Tank Engine og venner. Tricket er at få dem til at hjælpe dig med at vælge en udsmykning tema, der er egnede til begge køn.

Heste

Heste er elsket af både piger og drenge, og du kan vælge mellem mange equestrian temaer som Cowboy, væddeløbsheste og Rodeo. Købe en stick-on vægmaleri for at omdanne en stabil ene væg til eller bruge væg klamrer sig eller en hest-mønstret tapet kant til at tilføje en hest element til rummet. Oprette et arch dækket med silke roser for hendes hovedgærde--tror Kentucky Derby rose krans-- og bruge en længde af forvitret plankeværk for hans. Bruge hest-tema strøelse, gyngeheste, hvis de er alderssvarende og hest eller bandana-print stof til gardiner.

Bugs

Du kan opdele rummet i "mariehøns og sommerfugle" og "Kryb," eller holde en homogen tema i hele. Køre en linje af bug væg klamrer sig rundt i lokalet på stol-rail højde og hænge gummi bugs fra loftet på varierende længder af fiskesnøre. Lad børnene vælge deres favorit bug smide tæpper til at placere ved siden af deres senge, og finde sengetøj i matchende farver. Bruge dragonfly eller mariehøne drejeknapper til at erstatte dem på deres eksisterende dressers og sengelamper, eller maling på din egen bugs freehand; Tilføj en lille smule af iriserende maling som en sidste lag at give lidt af glitre til rummet.

Rubber Duck

Munter gummi duckies appellerer til børn i alle aldre og køn, og du behøver ikke begrænse denne udsmykning tema til badeværelset. Brug en masse lyse gule og bløde blå vægge, sengetøj og gardiner. Stencil gummi ænder omkring døre og vinduer, og tilføje lyse orange, smilende næb. Udbudt en lang, smal hylde og bruge det til at vise gummi duckies i alle former, farver og størrelser. For en sprøjtede med vand udseende, lim klart oval glas sten vægge flat-side ned.

Jungle Safari

Dette tema er sjovt for både den animalsk bejler og den unge eventyrer. Start med jordfarver som sandet beige, brune og grønne, med en æterisk blå til loftet. Guffe et "jungle-y" træ i det ene hjørne - enten en høj, grønne tropiske potteplante eller et plast kokospalmen fra en part levering butik. Hvis du er handy med en pensel eller kan leje en kunststuderende i et par timer, fylde vægge med kalkmalerier af blade, bøder, eksotiske blomster og jungle dyr. Bruge dyreprint sengetøj og accessorize med udstoppede dyr til at matche dit tema.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com