Soveværelse temaer for teenagere

June 19

Soveværelse temaer for teenagere

Et soveværelse er et fristed, et sted at trække sig tilbage fra verden. For teenagere med en spirende følelse af identitet tilbyder deres soveværelse en chance for selvudfoldelse og refleksion. Fordi en teen soveværelse er et sted hun kan kalde sin egen, kan selv små ændringer gøre en stor forskel. Lad din teenager stil bære dag.

Planlægning ud

Få mest muligt ud af rummet. Guide dine teenagere til at tænke over hvordan de vil bruge tid på værelset. Hjælpe dem med at oprette "zoner" for sover, studerer og hænge ud. Selv med begrænset plads eller ressourcer, kan du oprette et rum, der fungerer og minimerer døde eller ubrugelig plads.

Administration af rod er en af de nemmeste måder at tage et værelse fra trist til stilfuld. Sørg for at bygge løsninger for rod i en teen soveværelse plan. Skab systemer, kurve og placeringer kan findes til at organisere alt fra tøj til trofæer. Overveje skjulte og underudnyttede rum, også sådanne som under sengen, som kan konverteres til oplagringsplads til sjældent brugte varer.

Hvor at tilbringe?

Teen smag og præferencer kan ændre hurtigt, så vælge møbler med ren, grundlæggende linjer, der kan tilpasses en bred vifte af stilarter. Fokusere de dristige og uhyrlige impulser på elementer, der kan ændres nemt, som maling, tæpper, puder, Vægoverføringsbilleder og dyner.

Mens store virksomheder såsom Target og PB Teen har fokuseret på at levere sjov møbler for teenagere, ikke overse ressourcer som Craigslist og lokale Genbrugsbutikker og loppemarkeder for kvalitet vintage elementer, der kan blive fornyet agtede. En lille Knofedt og en frakke af farverige maling kan forvandle et beat op gamle skrivebord til en udstillingsgenstand.

Friske ideer

Mens mange teenagere har meget klare idéer om, hvad de ønsker deres soveværelse at ligne, er her nogle ideer til at få dig til at tænke.

Naturelsker: Varme træ toner og gyldne grønne kan gøre et rum afslappende. En stor foto vægmaleri af en solnedgang eller skov scene kan give din teenager en følelse af ro og afklarethed.

Bollywood Chic: Lyse, rene farver give et værelse en levende følelse af bevægelse. Accent dette værelse med sari tekstiler, spejle og gulv puder.

Vampyr gotisk: Fra Dracula til Buffy til Twilight, vampires er altid cool. Din teenager kan ikke ønsker at sove i en kiste, men lysestager og lutter sorte gardiner kan låne alle rum en luft af intriger.

Hollywood Regency: Din drama queen kan fremmane den gyldne alder af Hollywood med en sofistikerede og glamourøse metallisk farvepalet. Satins og brokader, spejle og krystaller bidrager til en følelse af luksus, som næsten alle teenager ville elske.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com