Soveværelse Tile Idéer

January 14

Flise i home decor er normalt begrænset til badeværelse, køkken og entre gulvet, men du kan bruge flise i uventede områder til at skabe virkelig slående udseende. En af de mest overraskende værelser til at drage fordel af flise program kan blive dit soveværelse. Der er flere måder at bruge det i dit soveværelse indretning, så du ender med en virkelig karakteristisk udseende for pladsen.

Gulvet

Flise er en utraditionel valg for et soveværelse gulvet, men det kan tilføje et slankt og luksuriøse look, der straks kjoler op i rummet. Vælge en neutral-farvede flise, som creme, beige, tan eller grå, og bruge en større størrelse, så det ikke ligner dit badeværelsesgulvet. Stone flise er en attraktiv mulighed, fordi det giver et varmere udseende end keramiske eller glaserede fliser. Hvis du er bekymret at flise er for koldt for dit soveværelse gulvet, parre det med flere område tæpper til at skabe en hyggeligere føler.

Hovedgærde

Hvis du har problemer med at komme med en idé til din hovedgærde, overveje at bruge backsplash flise til at oprette en baggrund til din seng. Du kan bruge flise i enhver form, farve og konsistens, som du kan lide. Glas fliser kan oprette en virkelig attraktiv hovedgærde, der reflekterer lys for en blændende effekt. Injektionsmørtel flise af dit valg til et stykke træ, der måler den rigtige bredde til din seng og højde til din væg. En billig dør fra hjem forbedring butik er en ideel hovedgærde base når du tager ud hardwaren. For en mere interessant kig, bruge en farvet injektionsmørtel. Hænge det færdige produkt på væggen bag din seng og nyde en virkelig one-of-a-kind hovedgærde.

Accent væg

Mens en flisebelagt hovedgærde kan afgive en redegørelse i dit soveværelse, kan du foretrækker en federe look. Oprette en flisebelagt accent væg bag sengen eller i et andet område af rummet, som du ønsker at fremhæve. Du kan bruge flise i lyse nuancer til at indføre en pop af farve eller vælge en interessant tekstur tilføje karakter til dit soveværelse. For en virkelig iøjnefaldende udseende, oprette en mosaik ved hjælp af fliser i forskellige farver og størrelser. Opt for Natursten fliser i jordfarver, hvis du foretrækker et naturlig og rustikt look. For en middelhavs-inspirerede look, vælge glas fliser i blå og grønne nuancer.

Loft

Hvis dit soveværelse loftet har pletter eller overfladeskader, dække skader med pressede tin loftplader. De fås i et udvalg af mønstre, så du kan vælge et enkel, ren design eller en meget detaljeret, udsmykkede look. Du kan også vælge mellem flere forskellige farver, herunder sølv, bronze, guld, kobber, hvid og patina. Parret med dekorative kroneformen, kan tin loft fliser oprette en poleret look til dit soveværelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com