Soveværelse udsmykning i den franske landstil

July 15

Soveværelse udsmykning i den franske landstil

Tidløst design kombinerer med elegance i fransk landstil soveværelse. En blanding af kontraster i farver og teksturer, moderne og antik, familiens arvestykker og nouveau stykker alle kommer sammen. Når afsluttet, bør rummet sømløse og fremkalder den følelse, som det altid har været der.

Loft og væg

En rundede eller vinklede loft, som en fra en bondegård eller kvist, indeholder dæmpede hav-skum blå perle bord op den ene væg, over loftet og ned ad anden væg. En cremet gul maling dækker de alternative vægge.

En damask mønster dækker eller er malet på væggene. Damask mønsteret kan opvejes ved at male den nederste del af væggen farve af damask design eller damask baggrundsfarve.

Møbler

En stor himmelseng sidder mod væggen. Sengen kan være hvid-vasket eller en mørk ibenholt, men det er robust og godt lavet. En stor hav-skum malet klædeskab med en cameo maleri af blomster på panelerne tager op et hjørne af rummet, mens en chaiselong er tæt ved. Andre hovedgærde rammer at overveje omfatter en udsmykkede spejl eller trefalsede spejl, smedejern hovedgærde eller en solid træ hovedgærde.

Tekstiler

Lagdelte stof koordinerer sagte rummet. Den blå og hvide toile gardin paneler blanding til de blå plader og hvid dundyne, mens den alene kniplinger under gardinerne svarer til den blonde flæse pude shams og sager. Farvemønster i toile supplerer den, der findes i blå og hvid stribet chaiselong og i damask på væggene. Lampeskærme i dæmpede blå silke med hvide perler matche både.

Tilbehør

Hvidkalkede væg sconces at holde souvenirs fra dine rejser, mens hvidmalede hylder indeholder rejse kort, poesi bøger og en cremet hvid crock fyldt med frisk lavendel, og mynte. En ovalt spejl hænger på væggen mellem originale kunstværker, såsom malerier landskab eller kysten. Familiebilleder i kobber rammer pryder toppe af dressers ved siden af kobber og træ lysestage indehavere. En elegant parisisk lampe tilføjer et strejf af moderne, mens et sæt af træ lysestage lamper sidder på Natborde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com