Soveværelse udsmykning ideer til en Baby værelse

May 10

Soveværelse udsmykning ideer til en Baby værelse

Byde velkommen en ny baby i et hjem ikke kun indebærer at sikre, at der er nok tøj og legetøj men også et særligt rum dedikeret til baby's pleje og stigende år. Måneder før fødslen, vælge rummet, dekorere det og tilføje møbler og tilbehør for barnet at nyde i kommende år.

Tema Baby værelse

Udsmykning et barns værelse er så sjovt, især når udsmykning med et tema. Nogle af de mest almindelige temaer, du kan vælge fra kan komme ud af siderne i en historiebog som "Askepot", "Snow White og de syv små dværge," "Robin Hood," "The Cat i Hat," "Jack og the Beanstalk," "Skønheden og udyret" og mange andre. Vælg det samme tema for maling, tapet eller kant, sengetøj, vindue covers, belysning, område tæpper, slipcovers og tilbehør til at gøre rummet sammenhængende. Vælge kunstværker og legetøj, der skildrer dit tema for at forene designet.

Kalkmalerier

Male et vægmaleri på væggen for at skildrer scener fra en favorit sengetid historiebog. For eksempel kan historien om "Peter kanin og venner" viser scener af skoven hvor Peter og hans familie bor, køkkenhaven hvor Peter spiser gulerødder og søen hvor tante Jemima pøl ænder svømmer med hendes små ællinger. Tilføj ord eller billedtekster på toppen af vægmaleri fortælle dele af historien. Bruge en projektor til trace tegninger, hvis du ikke er god med frihånds tegning; Det kan gøre opstilling af dette projekt nemmere.

Tilføj tilbehør, der supplerer designet. Det er ikke nødvendigt at matche alt, ligesom i temaværelser, selvom du kunne sætte en Peter Rabbit udstoppet dyr eller historiefantasi på et display hylde at give barnet noget at røre ved, vedrører scenerne.

Stencils og Decals

Dekorere børneværelset med stencils eller overføringsbilleder. Der er masser af stencils med forskellige figurer, herunder legetøj, køretøjer, dyr og blomster, du kan købe fra håndværk eller hjem forbedring butikker. Bruge stencils til at male motiver som grænser. Stencilen barnets navn eller initialer på væggen over krybbe. Stencil motiver på baby møblement såsom krybbe, ble bord og dressers. Stenciling kan minimere fejl, som freehand maleri kan forårsage.

Meget lettere at bruge end stencils er decals. Hænge decals overalt i rummet. Køb forskellige sæt til at give rummet et andet ser hver gang sæsonen ændringer. En anden fordel er, at du kan også let flytte decals, hvis du ikke er tilfreds med deres placering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com