Soveværelse udsmykning ideer til en Teen pige

April 20

Soveværelse udsmykning ideer til en Teen pige

Hjælp din teenager dekorere hendes soveværelse på en måde, der afspejler hendes personlighed uden at gå overbord. Give hende frihed til at træffe vigtige valg i rum med et par sæt parametre, som ingen sorte vægge, til at guide hende. Din teenagers soveværelse bør blive et behageligt sted for hende til at sove, studere og underholde sine venner.

Vægge

Væggene i din teenagers værelse giver det største område for at afgive en redegørelse. Maling er typisk den billigste måde at gøre en enorm indflydelse. Brug lyse og dristige farver på vægge, kun én væg eller loft, hvis det passer din teenager stil. Hvis hun ændrer sin mening ofte, overveje neutral vægge med farverige billeder eller klæbende dekorationer. Køb store rammer og lade hendes build collager inden for dem eller ramme hendes favorit plakater eller endda scrapbook papir. Disse kan nemt byttes ud for at opdatere rummet i bare et øjeblik. Hænge hylder i forskellige størrelser og ordninger til at vise nogle af hendes yndlings ting inden for Arms rækkevidde på en ordentlig måde. Stof kan hænge over sengen eller som gardiner til at tilføje tekstur eller interesse. Hænge farverige perler i stedet for gardiner eller closet døre, hvis det passer ind i hendes tema eller farve ordningen. Hænge en whiteboard eller store blokke af papir på den ene væg til din teenager og hendes venner til at skrive, tegne eller endda graffiti på væggen uden at efterlade nogen permanent skade.

Møbler

Brug møbler i din teenagers værelse til at øge hendes indretning, samt funktion at opfylde hendes behov. En drømmeseng eller futon kan fordoble som en plads til tilholdssted for hendes venner og hendes seng. Eller købe en kvalitet soveværelse sæt, at hun kan tage med hende, når det er tid til at forlade hjemmet. Re-formål ældre stykker af slibning og male dem. Hvide møbler vil stå mod mørkere eller lysere farver, mens mørkt træ kan arbejde for enkel, moderne indretning eller med lyse farver. Omfatte dekorative stykker, der kan tjene flere formål, såsom en opbevaring brystet, der bliver en bænk, hvis du placerer puder på toppen.

Farver og temaer

Bruge en monokromatisk farveskema, hvis hun er vild med en enkelt farve. For eksempel, lilla er tilgængelige i mange nuancer, der kan arbejde sammen på en harmonisk måde. Brug to neutrale farver - såsom sort og hvid--i forskellige mønstre med et enkelt stænk af farve--som gul eller lime grøn--for større effekt. Pink supplerer en bred vifte af farver og kommer i et væld af nuancer. Hvis hun elsker blomster, oprette en blomstret soveværelse. Dekorere hendes soveværelse til at ligne en strand, hvis hun har en passion for surfing.

Tilbehør

Tilbehør kan fuldføre udseendet af rummet eller endda levere alle farver i et ellers neutralt rum. Dette vil gøre det lettere at dramatisk ændrer udseendet af rummet uden redecorating det hver gang hun ændrer sin mening. Brug lyse kasser eller kurve, der supplerer hendes indretning og give hende ekstra lagerplads. Puder, lamper, billedrammer og funky ure i farver eller figurer, der passer ind i resten af rummet kan gøre ideel, men alligevel funktionelle, tilbehør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com