Soveværelse udsmykning ideer til små lyserøde værelser til teenage-piger

November 27

Soveværelse udsmykning ideer til små lyserøde værelser til teenage-piger

Alle teens elsker at have en plads i deres helt egen for at studere, læse, tale i telefon og hænge ud med deres venner. Selv om hendes soveværelse er lille, kan din teenager har den lyserøde soveværelse i hendes drømme. Ved at bruge hver tomme af plads til sin fulde og smide i et par udsmykning tricks, hendes lille værelse vil leve store.

Hems

Maksimere hendes gulvplads med en hems, der løfter madrassen mod loftet, frigøre gulvplads nedenunder. Bruge den fundne gulvplads til et skrivebord og stol, en kommode eller klædeskab eller hænge skab barer nedenunder til ekstra tøj-hængende plads. Kjole i sengen med hot pink sheets, lyserøde kunstskind pyntepuder og en shaggy, fuzzy pink dynen.

Monotone farveskema

Hvis pink er den farve, hun ønsker at basere sin indretning på, male væggene en bleg nuance af lyserød for et luftigt udseende. Mørke pinks vil bringe væggene og gøre rummet synes huleagtige. Bruge mønstre sparsomt, men når du gør det, går efter noget lys og spændende, såsom en hot pink zebra-stribe tæppe eller hot pink blomster gardiner.

Kreative opbevaring

Sniffe alle mulige tomme af opbevaring ud af lokalet. Hænge skabene over kommoden eller har et gulv til loft kabinet lavet i stedet for kommoden. Hænge kroge hele vejen tværs over en tom væg til tørklæder, punge, hatte og halskæder. Bruge hver tomme af skabet ved at apteringen det med en smart pladsbesparende closet system. Hænge en smal hylde hele vejen rundt omkredsen af plads til trofæer, nips og udstoppede dyr. Holde hylderne og kabinetter pink at samle plads og hjælpe det til at føles større.

Fjern rodet

Slippe af med noget unødvendigt, såsom gammelt legetøj eller tøj fra din teenager yngre dage. Fjerne alle møbler, end ikke er absolut nødvendige. For eksempel, er der ikke behov for en makeup tabel hvis værelse har et badeværelse i nærheden. Tage natbordet ud og hænge en lille væg hylde i dens sted. Video game gyngestole er ideelle til lounging men fylder meget mindre område end en accent stol eller chaiselong. Hænge farverige plakater på væggen i stedet for nips roder i rummet.

Slanke vindue behandlinger

Uanset om du bruger en wild pink print eller enkel solid-pink paneler, hold formen af vindue behandlinger enkle. Fluffy, oppustede, pjusket stof optager værdifuld plads. Mini-blinds kan passer pænt i et vindue, men være meget kedelig, fut i dem med en enkel top behandling eller paneler i lyse pink striber, dyrets print eller et blomstermotiv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com