Soveværelse udsmykning ideer til små rum

March 6

Soveværelse udsmykning ideer til små rum

Dit soveværelse er din tilflugtssted fra verden udenfor, og det fortjener særlig opmærksomhed. Jo mindre dit soveværelse, jo mere opmærksomhed det kræver for at opnå status af afslappende oase. Din oprindelige investering vil være penge givet godt ud for at oprette din egen private fristed. Ved at følge et par enkle designregler, vil du opnå et velorganiseret veludformede rum, der er roligt, omend små.

Vægge

Den bedste væg løsning for en lille soveværelse er tapet. Tapet har en karakter, som maling ikke. Vælg tapet med en mat finish og en diskret mønster. Vælg en farve i den blå spektrum. Bestil store prøver (selv hvis du skal købe dem), og placere dem i rummet for at evaluere dem i løbet af en uge. Tjek de forskellige virkninger af lyset på morgen, middag og aften, og derefter foretage dit valg.

Lofter

Vi ignorerer ofte lofter. Lofter er generelt malet hvid, men et hvidt loft er ikke reglen i god indretning. Tapet dit loft at koordinere med væggene. Hvis tapet til loftet er ud over dit budget, male loftet i den samme familie af farve, der bruges på væggene, kun en nuance lysere.

Gulve

Brug aldrig væg til væg-tæppe, især i et lille soveværelse. Snart efter den er installeret, begynder væg til væg-tæppe at yngle allergener, som er uundgåelig. Planlægge en gulvets overflade, der er overkommelig og der er en nuance af den samlede væggen farve. For ekstra komfort, investere i en lille, Plys bomuld tæppe til brug under fode, mens du dressing. Vaske tæppet så ofte som din sengetøj, og det bliver blødere med alderen.

Lys og Fans

De fleste mennesker har brug for et lys i nærheden af deres senge. Hvis du har plads til et lille sengebord, gemme overflade for kunst og familie fotos ved at montere en lille, messing-klippede lampen på væggen i inches af sengen. Skjule ledningen i væggen eller bag sengen. Også, undgå sommer rod af gulvet fan ved at installere en ventilator i loftet. Købe en med en lys kit, hvis din vægmonteret belysning er utilstrækkelig.

Opbevaring

En af morderne af god indretning er dead space, som er et lodret område vinkelret på en vandret overflade og gjort ubrugelige på grund af placering på den vandrette flade. Vælg loft til gulv storage med mindst én bank af skuffer i en stil, der komplementerer det overordnede udseende af rummet. Lagre out-of-sæsonen varer højt op, og bruge de nederste moduler for hvad du har brug for dagligt. Bestil en backless modul for radioer, laptops, hårtørrere og lignende. Bestil dette modul med en drop-down dør, der bliver en arbejdsflade. Planlægger godt, og sætte en stopper for rod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com