Soveværelse udsmykning ideer til teenagere i Pink & hvid

November 16

Soveværelse udsmykning ideer til teenagere i Pink & hvid

Fra sarte pastel for fed, mættede nuancer, pink er en alsidig farve, der kan let tilpasse til at passe din teenagers personlighed. Tilføje nuancer af off-white og sage at skabe en vintage have effekt, mens vivid magenta kombineret med rig sort former en punk rocker æstetiske. Bland nuancer af pink til at skabe tonale dimension og tekstur, mens en række mønstre i den samme nuance af lyserød er koordineret og funky.

Pastel Pink

Så blød og delikat som en blomst, pastel pink ekkoer "blush på en ung kvinde kinder," ifølge sensationel farve. Parret med celadon eller salvie grøn og nuancer af off-white eller elfenben, er dette soveværelse motiv ideel til en frisindet naturelsker, der kunne bruge timer på nipper te i en have. Vælg en dyne eller dyne og koordinerende gardiner i mønstre som toile, chintz eller blomstermotiver til at bære temaet i hele lokalet, mens shabby chic og antikke tilbehør giver prikken over i'et.

Shocking Pink

Sensationel farve hedder det at "shocking pink blev introduceret til vestlige mode af Elsa Schiaparelli i 1947, men det er nu almindeligt kendt som magenta." Uanset om du læne sig mere mod magenta eller en neon pink, tilføje disse livlige farver energi og sass til et værelse, især når kombineret med rige sorte og barske, diamant hvid. Fed moderne møbler accenter trendy skyggen, mens dyret udskrives som zebra og leopard tilføje sjov og ungdommelighed. Damask bringer lidt af gotiske flair til rummet og kan udføres i tapet grænser, indrammet tapet prøver, stenciled på vægge eller i sengetøj og gardiner.

Pink på Pink

Kombinere nuancer af pink skaber tonale dybde og tilbyder en bred vifte af stilarter, motiv. Gå retro med pink på pink polka prikker og firkanter eller geometriske prints, mens feminine toiles eller blødere damask print skabe en mere voksen rum. Hvide gardiner trimmet i pink sequined eller beaded bånd og accent med applikationsbroderi giver rummet en afslappet og indbydende appel, mens pink på pink Sengesæt med hvide pyntepuder forhindrer en uskøn aldrende udseende i dyner eller shams.

Pink i mønstre

Stribet pink og hvid eller lyserød på lyserøde vægge med sprød hvid molding, toile gardiner med polka dot Skærfer og damask wainscoting med nålestribet tapet og en solid stol jernbane kan alle føje flair til et værelse uden at kræve et overordnet tema. Mikse og matche mønstre, der koordinerer og supplerer hinanden uden overvældende hinanden eller rummet.

Solid hvide vægge med en pink accent væg og større vægt på mønstrede sengetøj og gardiner tilbyder en alsidig plads din teenager kan vokse ind i--ikke ud af.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com