Soveværelse udsmykning ideer ved hjælp af Amish egetræsmøbler

December 10

Amish er berømt for en masse ting, herunder quilt-making og robust håndlavede møbler. Du kan designe dit hele soveværelse omkring egetræsmøbler fra en Amish producent. Købe alle slags Amish eg møbler til at dekorere dit soveværelse i en bred vifte af stilarter, fra land til elegant.

Amish

Holde i overensstemmelse med de Amish egetræsmøbler ved at dekorere dit soveværelse i Amish-stil. Denne stil er meget enkel. Få ufærdige Amish bygget møbler og anvende mineralske olier i stedet for maling eller farvning af træ. Køb en Amish quilt sammen med dine møbler eller sy en selv. Bruge dynen til at dække sengen som knudepunkt i rummet, da det er det største stykke af møbler. Hænge plain hvid eller creme gardiner ved vinduerne. Du kan også tilføje nogle roller nuancer for at give dig privatliv når det er nødvendigt, da lyset farvede gardiner tillade folk uden for at se lige igennem dem. Tilføje nogle Amish kunstværker på væggene. Bruge en smedejern quilt rack, til at hænge nogle ekstra dyner til dekoration eller til at bruge, når vejret er ekstra cool.

Land

Give dit soveværelse landlig stil ved hjælp af din Amish egetræsmøbler. Forlade eg en lys farve, men bruge en plet og polyuretan til at beskytte træet. Dække sengen med et land stil quilt mønster, som Bjørn & rsquo; s pote eller Dresden Plate. Få nogle snørehul gardiner til at dække vinduerne. Du kan også bruge en øsken valance og hænge nogle mere farverige gardiner på vinduerne til at give dig den nødvendige privatliv. Tilføje en vase af vilde blomster, hvorvidt ægte eller kunstig, at placere på din eg Amish kommode. Drapere nogle faux grønne områder omkring indlæg af eg Amish sengen for at hjælpe med at give det denne afslappende land look. Tilføje en Amish eg armoire til ekstra opbevaring af tæpper eller tøj. Placere kurve rundt i lokalet skal bruges som skraldespande eller hæmmer for at forbedre land look.

Elegance

Gøre dit soveværelse elegant brug Amish egetræsmøbler som en base til dekoration. Køb ufærdige Amish egetræsmøbler og bejdse det en temmelig mørk farve. Dække det med en frakke eller to af polyurethan at beskytte træet. Dække din kommode med en stribe af blonder. Bruge en fluffy dyne som seng dækker under kolde, vintermåneder eller en lys sengetæppe i de varme sommermåneder. Hænge billeder på væggene, ved hjælp af rammer, der er den samme farve af pletten som Amish egetræsmøbler. Sy eller købe lange gardiner, der hænger på gulvet til at føje til stemningen af elegance.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com