Soveværelse udsmykning ideer ved hjælp af antikke møbler

January 22

Soveværelse udsmykning ideer ved hjælp af antikke møbler

Kvikke op soveværelse udsmykning idéer ved hjælp af antikke møbler for visuel tekstur og interesse. Opret selvstændig retreats med et strejf af fortiden for at forankre sanserne. Fotografier og personlige historier er de bedste måder at gøre dette til en gør det selv projekt. Kig efter et galleri af design billeder og mix-and-match soveværelse udsmykning idéer.

Land soveværelser

"Country Living" magazine præsenterer en web serie kaldet "Hvordan man får udseendet." En post på gæst soveværelser afslører et galleri af soveværelse udsmykning idéer, der integrerer antikviteter. Selv om ikke beregnet specifikt til at fremhæve antikviteter, omfatter denne skjulte cache af idéer antikke vidjer, træ klædeskabe, kommoder og bistro tabeller vævet ind i soveværelse interiør. At skabe en morgenmad nook benytter antik, træ udskåret lænestole og en ny tabel stylet efter en antik look giver en frisk tilgang til værelses indretning.

Soveværelse Design fotos

Bruge et enkelt billede for at udløse nye soveværelse udsmykning idéer, der omfatter brugen af antikviteter ved at besøge Houzz på nettet. Fyldt med en sund forsyning af fotografier skitserer indretning ideer, fokuserer Houzz på at blande gamle møbler med nye møbler. Finde nye måder at vise antikke senge, garderobeskabe og slipper stole. Oprette en Houzz konto og skabe idé bøger, modtage bistand og ideer fra andre hjem design entusiaster og andel udsmykning fotos. Faktureret som svarer til at skære ud magasin fotos og oprette mapper med ideer og planer, giver Houzz sine brugere til at kommunikere deres soveværelse udsmykning ideer direkte med designere i deres område. Få hjælp til at finde den perfekte antikke for at soveværelse design.

Virkelige liv ideer

En del af Better Homes og have netværk (BHG), webstedet Real Life udsmykning præsenterer udsmykning idéer, historier og tips. Se historier og billeder om udsmykning soveværelser, ved hjælp af antikviteter og indarbejde visse antikke stilarter i soveværelse indretning. Følg linket soveværelse indretning og opdage en række billeder og ideer til at indsætte antikviteter i et soveværelse design. Den virkelige liv udsmykning hjemmeside indeholder links til andre BHG udsmykning websteder, hvor flere soveværelse idéer venter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com