Soveværelse udsmykning ideer ved hjælp af Hot Pink & sorte farver

December 16

Soveværelse udsmykning ideer ved hjælp af Hot Pink & sorte farver

En hot pink og sort farveskema vil give et soveværelse et feminint, parisisk flair. Oprette en swoon-worthy plads ved hjælp af en kombination af elegant og finurlig designdetaljer. Jorden bubblegum pink indretning stykker med moderne sort møbler og tekstiler. Afhængigt af dine lidenskaber og interesser, bruge lyse pink blomster, Paris mode skitser og vintage-inspirerede stykker som inspiration når udsmykning i soveværelset.

Elegant stil

Blend lyserød og sort soveværelse indretning i en elegant måde. Sætte scenen for en sofistikeret stil af malet væggene en cremet ecru skygge. Klæd din seng med en hot pink satin Talsmanden ligner en sort blonde overlay, og accent med satin dekorative puder. Suspendere en sort, smedejern, lys lysekrone med krumme detaljer over sengen til at indgyde rummet med en blød, romantisk glød. Forbedre hårdttræ eller flise gulve med fluffy sorte tæpper og binde tilbage sort blondegardiner med pink satin bånd.

Finurlige detaljer

Indgyde soveværelset med et strejf af sjov måde ved hjælp af en sort og hot pink farveskema. Jazz op i sengen med en sort og hvid stribet støv pjuske accent af en hot pink og sort polka-dot dyne. Bunke Plys puder byder på Paris-inspirerede Pudel, højhælede sko og pung design på sengen. Dekorere en vintage lys pink sminkebord med en sort vase fyldt med lyse lyserøde roser, tulipaner eller daisies. Accent lys lyserøde vægge med sort-indrammet mode skitser.

Moderne Design

Accent hot pink og sort indretning med dukker af sprød hvid, når du udformer en moderne soveværelse stil. Male væggene en lys rosa nuance og forbedre dem med sorte og hvide geometriske prints. Vælg et matchende hvid akryl bed hovedgavl, kommode og nat stativ sæt for en moderne flair. Placer en stor varm pink område tæppe på træ-eller klinkegulv og vælge lamper med skulpturelle hvide baser og hvide nuancer. Dække seng med en sort dyne og et par firkantede lyserøde puder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com