Soveværelse udsmykning ideer ved hjælp af tog

June 12

Udsmykning en drengs soveværelse med tog-tema har mange muligheder. Toget indretning er stilfulde og har en lys atmosfære for en dreng at spille. Fremlægge idéer til barnet og spørge ham, hvilke ideer, han bedst kan lide. Tilføje andre dialekter som tæpper og illustrationer til at færdiggøre indretningen og giver beroligende områder for dit barn at spille.

Paint idéer

Male en solid farve på væggen eller en vægmaleri. Begge er gode måder at dekorere rummet og skaber en atmosfære der minder om jernbanen. Overveje at male en tunnel på en mur som en toget ville gå igennem. Du kan stencilen dit barns navn på væggen som navnet på byen. Solid farver, der ser godt ud i dette værelse er skov grøn eller himmelblå.

Område tæpper

Område tæpper er et sted for dit barn at spille med hans tog legetøj. Placer jernbaner eller veje på disse tæpper, så barnet kan angive småbyer og oprette scenarier. Dette giver barnet mulighed for at være opfindsomme og etablerer rummet som et kreativt rum. Sørg for der er tilstrækkelig lagerplads til alle barnets legetøj, så rummet forbliver rene og organiserede. Hvis du ikke ønsker at tæppe permanent, rul det og sætte det væk, når det ikke er i brug.

Møbler

Planlægge møbler på værelset, så der er rigelig legeplads i rummet. Hæve dit barns seng, så der er en play plads nedenunder, men sørg for han er gammel nok til at sikkert klatre op en stige. Bygge hylder rundt om toppen af rummet og bygge en jernbane på toppen af dem. Placere et tog på spor; tænde den med et tryk på en knap. Ændre kommode drejeknapper for at optage rummets farveskema.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com