Soveværelset farve tema ideer

November 16

Soveværelset farve tema ideer

Color Temaer i soveværelset kredser omkring idéen om at skabe et afslappende, personlige rum. Et soveværelse oase hvor du kan geare ned og falder i søvn er ultimative i komfort, funktion og attraktive design. Med dette i tankerne, holde sig til beroligende farver og jordfarver. Farvevalg til soveværelset er påvirket af fokus på miljøet; lys grønne, brune og lavenders passer en afdæmpet og afslappede atmosfære i soveværelset.

Grøn og brun

Grønne og brune betragtes de nye neutrale, ifølge HGTV.com. Disse farver bringe udendørs og vækker følelser af natur. De bringer en følelse af varme og hygge til en plads. Male væggene en lys grøn og accent dem med varm brun møbler. Dyb lilla gør en fantastisk accent farve til en grøn og brun farvekombination. Tilføje dyb lilla puder eller kaster til sengen. Vælg letvægts stof til en dyne eller dyne som silke eller satin i lysegrøn. Male træ trim i rummet en sprød hvidt for en smule af kontrast.

Blå og grøn

Med tendens til naturlige nuancer, overveje at kombinere blå og grøn. En bleg grøn tema accent med lyseblå er en beroligende palet, som fremkalder en følelse af en klar blå himmel og bløde græs. Med blå og grøn både som svalende og beroligende farver, er dette et optimalt valg til et soveværelse. Botaniske greens er store valg for denne farvetema; par med Himmelblå for den bedste effekt. Accent med dyb brun møbler og nystrøget hvidt sengelinned.

Lavendel, guld og Earthtones

For en elegant farvepalet i soveværelset, vælge lavendel og guld. Male væggene en blød, beroligende lavendel skygge og accent med jordfarver og guld. Guld maling kan føjes til trimme for en luksuriøs effekt. Vælg udsmykkede tilbehør som supplement til dette look som forgyldte spejle og lamper. Opt for luksussengetøj i guld eller lavendel i silke eller satin til glans. Hæng en lille lysekrone over sengen til en stor omdrejningspunkt. Dyb brun puder og kaster vil bidrage til at opvarme rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com