Spansk Moss & rød Bugs

April 17

Spansk Moss & rød Bugs

Rød bugs eller chiggers (Trombicula alfreddugesi), er spider-familiemedlemmer, der findes i spansk mos, når anlægget er på jorden. Selv om det er populært troede at arachnid bor i spansk mos hænger på træerne, skal chiggers bor i nærheden af jorden. De kræver masser af fugt til at overleve, så fælles ynglepladser omfatter græsplæner og fugtig jord dækker, såsom spansk mos bruges til Muld et blomsterbed.

Spansk mos

Mos er medlemmer af familien bryophyte, som indeholder planter, der ikke producerer frø eller blomster. Det omfatter ikke spansk moss (Tillandsia usneoides), som er en Mos kun af navn. Det er en blomstrende luft plante, der har ingen rødder og klamrer sig til træer for support kun. Selvom spansk moss er hjem til en lang række insekter, flagermus og fugle, ikke det hus chiggers indtil den møder dem på jorden.

Rød Bugs

Chiggers er mide larve, der er 1/150 af en tomme i diameter og er røde ved fødslen. De ikke graver sig ned i huden og suger blod. I stedet, de bide huden og foder på kropsvæv, der de liquefy med deres spyt. På grund af korte, fine mund dele angriber de primært møre områder, anklerne, armhulerne og ryggen på knæ.

Huden reagerer på chigger bid ved at danne hårde tube-lignende strukturer, der kaldes stylostomes. Medmindre fjernet, suge chiggers flydende kropsvæv gennem disse rør. Når chiggers er væk, fortsat rør føler sig hårdt og kløende, indtil stylostomes er absorberet af kroppen.

Røde Bug fjernelse

I modsætning til flåter, kan chiggers være slået af huden ved at skrabe, aftørring eller vask. En af de mest effektive måder at fjerne dem er at tage et varmt, sæbevand badekar eller bruser og krat godt så hurtigt som muligt efter eksponering. Missouri Department of Conservation bemærker, at gnide ned med et håndklæde også vil fjerne chiggers.

Kommerciel sælgere af spansk mos behandle det for fejl ved vask og opvarmning samt anvendelse af kemikalier. US Department of Agriculture siger, at hjem gartnere kan fjerne chiggers ved kogning det eller varme små mængder i mikrobølgeovnen.

Behandling af irriteret hud

Den "kun ultimative kur" for chigger bid er tid, ifølge Tuscaloosa Family Medicine (TFM) kliniske perler blog for University of Alabama. Det er en myte at anvende neglelak til bider vil kvæle chiggers, fordi de ikke graver sig ned og højst sandsynligt er allerede gået på grund af ridser eller badning. TFM kliniske perler sagde det eneste gode neglelak gør er at minde folk om ikke at ridse deres bid, hvilket gør den kløe værre. Lotion og lokalanalgetika såsom benzocain, kan give lindring for begrænsede mængder af tid. MedicineNet hjemmesiden siger kløe er mest intens om to dage efter bider og kan tage op til to uger til at forsvinde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com