Sparsommelige ideer til køkken Backsplashes

June 14

Sparsommelige ideer til køkken Backsplashes

Køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Når køkkenet ser forældede, kan hele huset tage på et dateret føler også. Du behøver ikke at remodel dit køkken helt for at give det en mere moderne look. Nogle gange bare en ansigtsløftning vil gøre. Backsplashes, som var er når noget overset, nu på mode. Du kan oprette spændende nyt udseende på et budget.

Fliser

Du behøver ikke at bruge en masse penge at bruge glas, sten eller marmor fliser for din tilbage splash. Du skal blot vælge forstødt, levn eller knækkede stykker at nogle fliser butikker har liggende. De kan endda give dig disse stykker. Brug jeres hitte for at gøre en interessant mosaik ved at bryde fliser i stykker og at fastgøre dem til din tilbage splash i et mønster, ved hjælp af en silicium caulk. Injektionsmørtel og forsegle ligesom du ville gøre enhver anden flise job.

Du kan også bruge vinyl fliser til din backsplash. Kig rundt på din hjem forbedring butik for at se det store udvalg. For vinyl er skræl og stick en nem mulighed. Du kan nemt skære vinyl til at passe din backsplash med en hobbykniv. Når du er klar til at anvende flisen, brug en plan for at sikre det er lige. Kork og pressede tin er andre fliser muligheder.

Beadboard

Du kan købe beadboard på ethvert hjem forbedring butik. Klippe det til at passe din backsplash og søm det i. Du kan først male beadboard hvis du har lyst, eller du kan bare lade det som det er. Forsegle det når du er færdig.

Tapet

Tapet kan gøre dit køkken backsplash ser friske. Måle og skære ud af lidt mere end hvad du målt, anvende tapet og trim overskydende, så det passer perfekt. Anvende lak at beskytte det fra fedt.

Plader

Til en country cottage look, hænge plader til din backsplash. Du kan bruge dine egne plader, som din gode porcelæn, som du aldrig bruger, eller du kan finde plader på garage salg eller dollar butikker. Pladerne er let at vaske, når de få beskidte. De er også nemme at hænge.

Maling

Hvis du er en kunstner eller har en ven der er, male et vægmaleri til din backsplash. Forsegle det med polyurethan at beskytte det fra fedt. Som alternativ, kan du bruge stencils eller frimærker, der passer til din indretning.

For at få en sten look uden at bruge Natursten fliser, kan du faux maling hvid, keramiske fliser med en svamp eller klud teknik med udvandede latex maling. Forsegle med polyurethan for beskyttelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com