Specielle Metal svejsning produkter

September 14

Særlige metaller svejsning produkter har kontorer rundt om i verden og deres specialitet er udvikling og levering af nikkel-baserede svejsning produkter. Nikkel-baseret svejsning materiale anvendes til join støbejern, stål og nikkellegeringer og at svejse sammen to metaller, der ikke er det samme. Særlige metaller svejsning produkter ikke kun fremstiller svejsning materialer, men også forsker i nye produkter og udgivelser publikationer vedrørende deres forskning.

Produkter og mærker

Særlige metaller svejsning produkter har specialiseret sig i nikkel-baseret svejsning forsyninger, men de sælger også fyldstof rustfri ståltråd. Produkter omfatter Tilsatsmetaller for både wolfram inaktiv gas (TIG) og metal inaktiv gas (MIG) svejsning, flux, svejse elektroder og termisk spray. De sælger deres produkter under mærkenavne INCONEL, INCOLOY, NIMONIC, NILO, MONEL og INCO-SVEJSNINGEN.

Forskning og udvikling

Særlige metaller svejsning produkter forskning og udvikling sker på deres laboratorier i Newton, North Carolina. Der, tager forskere kunde input til at udvikle nye produkter, svejsning. Produkterne testet i laboratoriet er certificeret til standarder fastlagt af American svejsning Society "tidsplan H."

Publikationer

Forskere ved særlige metaller svejsning produkter oversætte deres resultater i akademiske publikationer. En af de seneste blev præsenteret på rustfrit stål World 2010. Papir med titlen "A nye NiCrFe svejsning produkt INCONOL FM52MSS giver optimal modstand til PWSCC og DDC," forklarede udviklingen af svejsning produkter til brug i nukleare kraftværker.

Steder

Særlige metaller svejsning produkter har lager i North Carolina, Texas, Californien, Ontario, England og Kina. Anlægget i Bidford på Avon, England, bærer ikke kun den nikkel-baseret svejsning forsyninger, men også materialer til at deltage i rustfrit stål, aluminium og legeringer af aluminium, kobber og dets legeringer. Produkterne der sælges i spoler, bredbånd eller lige stykker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com