Specifikationer for Comfortmaker RPJ II tvunget luft propan ovnen

September 2

Comfortmaker RPJ II varmluft propan ovnen er tilgængelige i upflow, downflow og vandret modeller og er en et-trins enhed. Boligejerne overvejer at købe Comfortmaker ovn bør overveje dens specifikationer størrelse og motorkraft før køb.

Specifikationer

Comfortmaker tvinges luft ovn er ca 40 inches i højden, 23 inches lang og 29 inches dyb. Ovnen har en samlet spænding på 115 volt og kan bruges som en naturgas eller propan enhed. Comfortmaker tvinges luft ovne har en automatisk Tændingssystem.

Blæser og Vent specifikationer

Blæser på Comfortmaker ovnen er en flere hastigheder model med en varme kapacitet input af 80.000 britiske termiske enheder eller Btu. Ovnen termostaten kan også indstilles til "Cool," med en blæser kølekapacitet i op til 2 til 4 tons. Vent på ovnen er direkte og er 2 til 3 inches i størrelse. Kontrol temperatur for opvarmning og afkøling er opnået gennem en central termostat i hjemmet.

Varmeveksler

"RPJ" i Comfortmaker ovn navn kommer fra varmeveksleren, som er "RPJ" rustfrit stål varmeveksler. Ovnen navn er "RPJ II," mens varmeveksleren kaldes "RPJ III." Lavet af rustfrit stål, varme varmeveksler hjælper til at modstå korrosion og kan øge samlede effektivitet og temperatur stabilitet.

Garanti

Comfortmaker tilbyder en livstidsgaranti på varmeveksleren RPJ III. Derudover leveres enheden med en 10-års begrænset garanti på alle dele. Kontakt Comfortmaker for mere information om garanti og service beskyttelse for enheden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com