Specifikationer for en Holley røde brændstofpumpe

December 7

Specifikationer for en Holley røde brændstofpumpe

Holley "Rød" karburator elektrisk brændstof pumpe, eller 97 GPH Electric brændstofpumpe, er fremstillet af Holley brændstofsystemer. Pumpen trækker gas fra bagenden af bilen mod motoren. Det anbefales ikke, at denne pumpe bruges med et indsprøjtningssystem.

Funktioner

Holley rød brændstof pumpe er konstrueret af tørretumbler-poleret billet. Pumpen har en maksimalt pres rating af 7 PSI og trækker 2 ampere strøm. Det anbefales, at en 7 1/2-amp sikring anvendes med pumpen. Holley rød kræver ikke brug af en regulator.

Tekniske specifikationer

De 97 Electric brændstofpumpe har en gratis strømningshastigheden af 97 GPH. GPH strømningshastighed er 71 på 4 PSI. De 97 Electric brændstofpumpe har en max psi af 7. De 97 Electric brændstofpumpe kan levere en motor med en maksimal hestekræfter 425. Pumpen har en Fjord line størrelse 3,8 inches og en outlet linje størrelse 3/8 inches. Det anbefales ikke, at de 97 Electric brændstofpumpe bruges sammen med alkohol eller methanol.

Pumpe dimensioner

Holley rød brændstof pumpe er 7 inches i længden, 6 inches i bredden og 4 1/4 kvartal inches i højden og det vejer 2 pounds.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com