Specifikationer for en Husqvarna 445

November 22

Husqvarna blev etableret i 1689 som et støberi for våben. Over tid, har virksomheden diversificeret til forskellige markeder, herunder køkken produkter, motorcykler og entreprenørmateriel. Husqvarna 445 kædesav er en del af virksomhedens udendørs hardware butik, sørger for brugernes hos en kraftfulde værktøj til opskæring træ.

Motor

Husqvarna 445 motorsav udnytter en X-Torq motor, designet til at reducere emissioner og brændstofforbrug. Motoren bruger en Walbro MB Tændingssystem, en C1M/X 5131 karburator og en NGK BPMR7A tændrør. Motoren har en udgangseffekt på 2,8 hk og et deplacement på 45,7 kubikcentimeter. Slagtilfælde af cylinderen er 1,3 inches i dybde og diameteren af boringen er 1,65 inches. Denne model har en tomgangshastighed af 2.700 omdr. / min. og en maksimal hastighed på 9.600 rpm.

Kapacitet, opskæring, huller

Husqvarna 445 motorsave hold maksimum 0,95 pints af brændstof og 0,55 pints af olie. Oliepumpe er en fast flowtype med en kapacitet 0.019 pints pr. minut. Ved maksimal effekt rejser kæden ved en hastighed på 56.89 fod per sekund. Kæde pitch er 0,325 inches. Minimum anbefalet bar længde er 13 inches og den maksimale anbefalede bar længde er 20 inches. Elektrode hullet til tændrøret er 0,02 inches og bro for tændingen luft modul er 0,01 inches.

Luft og starter systemer

Husqvarna 445 har en quick-release luftfilter, hvilket gør det nemmere at bytte eller ren. Luftrensning system bruger centrifugalkraften til at fjerne snavs og støv, inden det træder motor eller luft filteret. En air purge knap fjerner luft fra brændstofsystemet og karburatoren før du starter. Denne model benytter Smart Start teknologi for at minimere start indsats. Motorsaven har en kombination skifte, der synkroniserer med brændstofpumpen når Start og stop af maskinen.

Støj, vibrationer og funktioner

Husqvarna 445 chainswaw skaber 114 dB af lyd og et lydtryk på 103,3 dB på brugerniveau øre. Vibrationsniveau på den forreste håndtag er 6.23 fødder i sekundet firkant og det bageste håndtag har et vibrationsniveau, der måler 8,53 fod per sekund firkant. Denne model har fældning mærker, der giver brugere med øget præcision, når du skærer. Kædebremsen er aktiveret af inerti at øge sikkerheden i tilfælde af motorsaven spark tilbage mod brugeren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com