Specifikationer for en John Deere 4520

November 5

Specifikationer for en John Deere 4520

John Deere selskab er en lang stående og førende producent af landbruget udstyr, der har været i drift i 170 år. Deere & Company tilbyder en linie af bolig traktorer egnet til grave, lastning, græsslåning og landskabspleje. Deere's 4520 model kompakt traktor kommer ud foran i kraft og ydeevne sammenlignet med lignende Case IH og New Holland kompakte traktorer. Den omtrentlige base start pris at bygge din 4520 er $30,200, som i 2010.

Motor og Transmission

Deere 4520 er udstyret med en fire cylinder motoreffekt af 60 hestekræfter på 2.400 rpm. En motorens drejningsmoment 112.92 pounds per fod giver magt til hårde job. Det er parret med Deere's PowrReverser standard transmission med mulighed for eHydro tre-range transmission. On-the-go skiftende og retning shifter kombineret med servostyring giver kontrol til denne traktor. Take-off uafhængigt kontrolleret standard bageste magt roterer ved 540 rpm.

Dimensioner

Denne traktor leveres som standard med fire hjul drev. Akselafstand 71.5 inches og har en venderadius med bremser måler 9,2 fødder og uden pauser foranstaltninger 9,8 fod. Den omtrentlige shipping vægt med en cab er 4,345 pounds. Det kommer med en 14,5 benzin tank og en 6,4 quart kølesystem, der omfatter kølervæske flaske.

Ydeevne

John Deere LoadMatch system holder denne kompakte traktor fra stalling under tunge byrder. En 3-punkts ophæng system giver mulighed for et lift kapacitet 24 inches bag link våben af 2.500 pund og 3,130 pounds på lift kædeafslutninger. En performance tracking system er synlige fra operatørens sæde, der overvåger lavt brændstof advarsel, motor RPM og temperatur. Traktorens loader styres af operatørens joystick kontrol i førerhuset og tilt wheel styretøj giver maksimal operatør styring af maskinen.

Hydraulik

Åben center hydraulik driver indlæsningsfunktionen og har en pumpe nominel nytteeffekt på 17,1 gallon per minut. Maksimum driftstryk måler 2.500 PSI. Fem fjernbetjening ventiler giver handlingen til hydraulik system, som omfatter dobbelt gear pumper og Placer udkast til kontrolelement. Transmission og hydrauliske system holder 10,3 gallons af gear væsker og 9,6 gallons af hydrostatisk væsker. En forreste aksel gearcase har en væske kapacitet på 1,3 gallons. Den filtrerede krumtaphusets har en væske kapacitet på otte Potter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com