Specifikationer for en Whirlpool skrald bortskaffelse GC2000

September 24

En renovationsafgifter bryder op enhver dvælende mad i vasken til at holde det fra tilstopning dine rør. Whirlpool har specialiseret sig i forbrugernes apparater, og det producerer Whirlpool GC2000 model skrald bortskaffelse. Denne bortskaffelse blev først udgivet i slutningen af 1990 ' erne, og du kan stadig købe det fra tredjepartsleverandører, især fra online leverandører.

Dimensioner

GC2000 model renovationsafgifter er 6 5/16 tommer bred og 11 3/8 inches høj. Længden af linjen affald pipe er 4 inches lang, og denne afstand omfatter afstanden mellem enden af røret og bortskaffelse outlet center line. Afstanden mellem midten af til rådighed til center for affald røret er 5 inches lang. Afstanden mellem midten af bortskaffelse outlet og bunden af vasken er 5 15/16 inches lang.

Elektriske

Denne renovationsafgifter tilsluttes en 120 volt, 60 Hz vekselstrøm plug. Det er foreneligt med enten en 15 eller 20 amp sikring. Whirlpool anbefaler, at du placerer renovationsafgifter på et separat kredsløb, især circuit breaker med en tid-dag sikring. Whirlpool anbefaler også, at du tjekke med din lokale koder til at sikre, at dit elektriske forbindelser er kompatibel med din lokale koder.

Vedligeholdelse

Whirlpool anbefaler, at du ikke forlader mad sidder i din renovationsafgifter, eller du kan blokere dit afløb. Du skal slibe mad hver gang. Hvis du ikke slibe mad hver gang, kan du også opleve lugte fra rådnende. Brug kun koldt vand, når du kører din renovationsafgifter. Brug ikke opløsningsmidler eller kemikalier til at rense din rådighed. Undlad at tilføje smøring til din GC2000 opvaskemaskine. Det har et smøremiddel på det, der varer hele livet.

Garanti

Du får et års fuld garanti på denne model, og denne garanti dækker arbejdskraft og materialer. Whirlpool vil ikke betale for serviceopkald til installation og fejlfinding. Det vil også ikke betale for skader forårsaget af misbrug af opvaskemaskinen eller undlade at følge lokale koder. Whirlpool også betaler ikke for reservedele, reparationer eller levering service honorarer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com